ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Συγχαρητήρια του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για δρομείς της Πάτρας


Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις επιτυχίες Αχαιών Αθλητών και Σωματείων.

Το Τμήμα Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συγχαίρει τους Αχαιούς αθλητές στίβου του ΠΕΛΟΠΑ, της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ και του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ Αιγιέως, για τις διακρίσεις τους σε ατομικά αγωνίσματα αλλά και στην ομαδική βαθμολογία, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Πηγή Τρικάλων.

Για μία ακόμη φορά, και παρά τις αντιξοότητες της Πανδημίας, οι αθλητές στίβου των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, έδειξαν το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και την σοβαρή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές, στους συλλόγους Στίβου της Αχαΐας.

Συγχαρητήρια σε αθλητές, προπονητές, παράγοντες των σωματείων αλλά και στους γονείς των αθλητών και αθλητριών που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.

Παράλληλα το Τμήμα Αθλητισμού της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας, συγχαίρει τους αθλητές/αθλήτριες της ΝΕΠ για τις επιτυχίες τους στο Χειμερινό πανελλήνιο Πρωτάθλημα 15-18 χρ, με τρία χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια καθώς και τους αθλητές του ΝΟΠ για την κατάκτηση τριών χρυσών και ενός χάλκινου, μεταλλίων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: