ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Λαύρος ο Πολάκης για την έκπτωτη εταιρία των self test!

 

Καλεί το Ελεγκτικό να παραιτηθεί και ξεσκεπάζει δικαστικούς του, που ενεργούν ως τυφλά όργανα του Μητσοτάκη!

Αποκαλύφθηκε η κομπίνα των κολλητών του Κούλη, που θέλησε να τους κάνει μεγαλο-επιχειρηματίες με μηδενικό κεφάλαιο! 30 χιλ. όλες κιόλες αρκούσαν για να τσιμπήσουν παραγγελία 10 εκατομμυρίων έναντι 3 εκατομμ. self test, που έπρεπε να παραδώσουν σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Παρελθούσης της ημερομηνίας αυτής κηρύχθηκε έκπτωτη η εταιρεία, στην οποία ηγούντο αχυράνθρωποι, της εστίασης και εργαζόμενοι σε μπαρ, χωρίς καμία σχέση με το χώρο της Υγείας,  με πατέρα που χρωστάει εκατομμύρια στην Εφορία, ενώ παράλληλα παραμονή της παράδοσης και μετά την ανάληψη της παραγγελίας, η εταιρεία άλλαξε χέρια, προφανώς στον πραγματικό ιδιοκτήτη.

Ο τ. αναπλ. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, πήρε φωτιά και δήλωσε Σφακιανός με κοντό λαιμό, δηλ. επίμονος, γι αυτό και ρωτά μέσα από το fb πως το Ελεγκτικό ενέκρινε τέτοια ανάθεση, όταν  ''επί ημερών μας ,με ΓΕΛΟΙΕΣ δικαιολογίες , έφθαναν να βγάζουν παράνομα τα εντάλματα πληρωμής, επικουρικών γιατρών, επικουρικού προσωπικού, καθαριστριών ή φυλάκων με ατομικές συμβάσεις;''.

Και ξεσπάθωσε:

«Πόσο υποκριτική είναι η προσήλωση στη νομιμότητα ορισμένων λειτουργών της Δικαιοσύνης ή για να το πω αλλιώς, πόσο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ και ΤΥΦΛΑ ΟΡΓΑΝΑ της κυβέρνησης του Μητσοτάκη είναι κάποιοι ταγοί των υποτιθέμενων Ελεγκτικών μηχανισμών!!!!

Αυτό το κράτος, την ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, θέλει ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΜΑ!!!!'».

Αποκάλυψη από την βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ ΔΩΡΑ ΑΥΓΕΡΗ

Το θέμα αποκάλυψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη μέσα από την προσωπική της σελίδα στο fb, ενώ βασικό ρόλο στην αποκάλυψη έπαιξε η εφημερίδα ''Δημοκρατία'', που ακόμη δεν έχει ξεχάσει πως το Μαξίμου συγκρότησε άλλη εφημερίδα, τον ''Φιλελεύθερο'' που έκλεισε πριν λίγες ημέρες, εις βάρος της, και είχε αποτελέσει το ανεπίσημο όργανο πληροφόρησης, παρακάμπτοντας την ''Δημοκρατία''. Η εφημερίδα λοιπόν έθετε ερωτήματα από τις στήλες της για το πως είναι δυνατόν να έχει αναληφθεί παραγγελία, όταν αμέσως την επόμενη ημέρα η εταιρεία αλλάζει χέρια και η υποχρέωση δεν τηρείται;

Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε από το Υπουργείο (Γ.Γ. Πολ. Προστασίας) στη Διαύγεια το απόγευμα του Σαββάτου, 17/4 και στο θέμα της αναφέρει ότι απορρίπτεται το αίτημα της εταιρίας για πάραταση του συμβατικού χρόνου παράδοσης και πως η SWISS MED κηρύσσεται έκπτωτη "επειδή η ως άνω εταιρεία δεν παρέδωσε το είδος μέσα στο συμβατικό χρόνο .

Theodora Avgeri

Χθες στις 12:14 π.μ.  ·

Έκτακτο και αποκλειστικό!

Βράδυ Σαββάτου, στις 19:37, η Γενική Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη κήρυξε έκπτωτη την εταιρία Swiss Med από την οποία παρήγγειλε 3.000.000 self test αντί 10.080.000 ευρώ!

Πρόκειται για την εταιρία που συστήθηκε έξι μήνες πριν από το διαγωνισμό που προκηρύχθηκε παραμονή της 25ης Μαρτίου και έληξε σε τρεις μέρες!

Πρόκειται για την εταιρία-φάντασμα που απασχόλησε τον Τύπο, καθώς η εταιρία δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο, ενώ αντιθέτως έχει άλλες περίεργες σχέσεις...

Το θέμα έγινε ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία δεν απαντήθηκε.

Το θέμα χόντρυνε ακόμη περισσότερο, όταν στη σημερινή «Δημοκρατία» αποκαλύφθηκε ότι η εν λόγω εταιρία πουλήθηκε σε άλλη εταιρία με περίεργες σχέσεις -και επίσης καμία σχέση με το αντικείμενο- αμέσως μετά την ανάθεση της παραγγελίας των 10 εκατομμυρίων!

Πρέπει να έπεσε πολλή δουλειά στο Μαξίμου βράδυ Σαββάτου για να βρεθεί το αποσμητικό που θα κρύψει την μπόχα.

Αλλά η μυρωδιά της σαπίλας δεν καλύπτεται με τίποτα!

 ΥΓ: Η προθεσμία για την παράδοση των τεστ έληγε στις 13/4/2021!

Η μεταβίβαση της SWISS MED έγινε στις 12/4/2021!

Η απόφαση της έκπτωσης ελήφθη σήμερα το βράδυ!

 

Παυλος Πολακης

Επειδή έχω «κοντό λαιμό» όπως λέμε στα Σφακιά τον πεισματάρη και αυτό που δεν ξεχνά, θα το πω: 

Θυμάμαι κάποια τμήματα του Ελεγκτικού συνεδρίου επί ημερών μας ,με ΓΕΛΟΙΕΣ δικαιολογίες ,να βγάζουν παράνομα τα εντάλματα πληρωμής ,επικουρικών γιατρών, επικουρικού προσωπικού, καθαριστριών ή φυλάκων με ατομικές συμβάσεις

Να τρέχουμε τότε να προσφεύγουμε σε ανώτερα κλιμάκια, να φωνάζουμε ,να εξηγούμε τα προφανή κλπ κλπ για να μπορέσουν τελικά να ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ οι εργαζόμενοι .

Να ζούμε ένα καθημερινό πόλεμο από συγκεκριμένους επιτρόπους και δικαστές του Ελεγκτικού συνεδρίου οι οποίοι διυλίζαν τον κώνωπα της τύπολατρείας και «αυστηρότητας»!!!!

ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΗΞΕΡΑ αν τα μέλη του κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου που ενεκριναν στο πι και φι τον πρώτο διαγωνισμό των 3 ημερών για τα σελφ-τεστ, που τη μερίδα του λέοντος πήρε η γνωστή SWISS-MED ,των 30.000 ευρώ μετοχικού κεφαλαίου με ιδιοκτήτες εστιάτορες και εργαζόμενους σε μπαρ, χωρίς καμία σχέση με το χώρο της Υγειας και η οποία ΧΘΕΣ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΕΚΠΤΩΤΗ ...

...ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ή να ζητήσουν μετάθεση σε άλλη υπηρεσία;

Πόσο υποκριτική είναι η προσήλωση στη νομιμότητα ορισμένων λειτουργών της Δικαιοσυνης ή για να το πω αλλιώς, πόσο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ και ΤΥΦΛΑ ΟΡΓΑΝΑ της κυβέρνησης του Μητσοτάκη είναι κάποιοι ταγοί των υποτιθέμενων Ελεγκτικών μηχανισμών. 

Αυτό το κράτος , την ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, θέλει ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΜΑ!!!!

ΥΓ: Προσέξτε τι θα κάνετε στο δεύτερο διαγωνισμό της μπουρδας που ακούει στο όνομα σελφ-τεστ!!!  ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΕΡΜΑ.....

 

Οι αποκαλύψεις που κάναμε  για την εταιρεία μαϊμού, οδήγησαν στο να μην γίνει η μπάζα!

Σε προηγούμενη ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης έγγραφε:

''ΠΑΕΙ Η SWISSMED !!!!

ΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΕΚΠΤΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ!!!!

ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ!!

Άλλαξε και χέρια δυο μέρες μετά που τη δουλειά... (Προφανως πέρασε στους πραγματικούς χρηματοδότες...ΒΑΣΤΑ ΙΚΕ...κατασκευαστική-λέει-εταιρεία.....)

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ για την εταιρεία μαϊμού ,οδήγησαν στο να μην γίνει η ΜΠΑΖΑ των 10.080.000 ευρώ!!!

Δείτε εδώ πως ξεκίνησε το ξήλωμα :

https://www.facebook.com/100007004708966/posts/2849548418621954/

Και εδώ:

https://www.facebook.com/100007004708966/posts/2850115778565218/''

Δεν υπάρχουν σχόλια: