ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Από αύριο ξεκινούν εξορμήσεις σε λαϊκές αγορές Πάτρας και Αιγίου

Φωτογραφία αρχείου.

 


Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αρχίζουν το μοίρασμα εντύπων για την στήριξη του λαϊκού θεσμού που έχει ζωή 100 χρόνων


Από αύριο Σάββατο 17.4 το πρωί
θα προχωρήσουμε σε εξωστρεφείς δράσεις της οργάνωσης μας στις λαϊκές αγορές και στα εμπορικά κέντρα των πόλεων της Πάτρας και του Αιγίου, αναφέρεται σε ενημέρωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Αχαΐας.

Οι δράσεις αυτές αφορούν την προώθηση των θέσεων του κόμματος για το σχέδιο νόμου που έχει παρουσιάσει η Κυβέρνηση για τις λαϊκές αγορές. Σε συνεννόηση με το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ έχει ετοιμαστεί ένα τρίπτυχο το οποίο ξεκινώντας από αύριο Σάββατο 17.4 και όλη την άλλη εβδομάδα θα το μοιράσουν τα μέλη στις λαϊκές αγορές της Πάτρας.

 Αύριο Σάββατο 17.4 θα υπάρξει ανάλογη δράση και από τις οργανώσεις μελών της Αιγιάλειας στην λαϊκή αγορά του Αιγίου.

Επίσης, η δεύτερη δράση που θα λάβει χώρα αύριο Σάββατο 17.4 το πρωί αφορά την στήριξή των καταστημάτων της γειτονιάς μας στα εμπορικά κέντρα της Πάτρας και του Αιγίου. Είναι το πρώτο Σάββατο που θα λειτουργεί το λιανεμπόριο στην Αχαΐα που ως γνωστόν άνοιξε την περασμένη Δευτέρα. Η δράση αυτή θα γίνει με την προώθηση μονόφυλλου, διπλής όψης, φυλλαδίου και αφίσας (χαρτόνι 50Χ70) το οποίο θα κολλήσουν σε κολώνες στο χώρο της αγοράς αλλά και θα το χρησιμοποιήσουν για πικετοφορία.

Το συνολικό Πρόγραμμα των Εξορμήσεων είναι το παρακάτω:

ΑΙΓΙΟ

Σάββατο 17/4

9:30 πμ: Σημείο συνάντησης τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αιγίου (Κλεομένους Οικονόμου 32). Εξόρμηση στην λαϊκή αγορά του Αιγίου και στο εμπορικό κέντρο Αιγίου.

 

ΠΑΤΡΑ

Σάββατο 17/4

10:00 πμ : Σημείο συνάντησης  Πλατεία Παπανδρέου: Εξόρμηση στη λαϊκή αγορά στη Ταραμπούρα  και στα  εμπορικά καταστήματα της Ακρωτηρίου.

11:00 πμ: Σημείο συνάντησης τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Αλεξάνδρου Υψηλάντη 216 και Γούναρη: Εξόρμηση στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας.

 

ΠΑΤΡΑ

Δευτέρα  19/4

10:00 πμ: Σημείο συνάντησης πλατεία Βουδ: Εξόρμηση στη  λαϊκή αγορά της πλατείας Βουδ

Τρίτη 20/4

10:00 πμ: Σημείο συνάντησης πλατεία Ταμπαχάνων: Εξόρμηση στη λαϊκή αγορά Ταμπαχάνων

Τετάρτη   21/4

10:00 πμ:  Σημείο συνάντησης  στη συμβολή των οδών Σολωμού και Ιεροθέου (πιάτσα ταξί): Εξόρμηση στη  λαϊκή αγορά του Σκαγιοπουλείου

Πέμπτη  22/4

11:00 πμ: Σημείο συνάντησης στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας : Εξόρμηση στη λαϊκή αγορά της Αγίας Σοφίας

Παρασκευή 23/4

10:00 πμ: Σημείο συνάντησης στα γραφεία της ΟΜ Προσφυγικών (πλατεία Ελευθερίας): Εξόρμηση στη λαϊκή αγορά των Προσφυγικών

Σάββατο  24/4

11:00 πμ: Σημείο συνάντησης στην συμβολή των οδών Νοταρά και Ικτίνου: Εξόρμηση στη λαϊκή αγορά Έξω Αγυιάς

Στις παραπάνω εξορμήσεις απαραίτητη η  συμμετοχή των  Συντονιστικών και μελών των τοπικών Οργανώσεων, καθώς και η συμμετοχή συντροφισσών/ων  της Ν.Ε.

Σε συνεννόηση με τους Βουλευτές μας θα έχουμε και κοινοβουλευτική παρουσία σε ορισμένες από τις παραπάνω εξορμήσεις ανάλογα με τις κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις των Βουλευτών μας Σίας Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου.

Θα  πρέπει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα  στην εξόρμηση στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας το Σάββατο 17/4 μιας και συνδυάζεται με το πρώτο Σάββατο ανοίγματος του λιανεμπορίου.

Το υλικό που έχει ετοιμαστεί αποτελείται από φυλλάδια, πικέτες, αφίσες (επισυνάπτονται)

Έχουν ετοιμαστεί 4 πανό να αναρτηθούν σε: Ακράτα,  Διακοπτό,  Κάτω Αχαΐα και  Καλάβρυτα.

Ανάλογα την έκβαση των προγραμματισμένων  εξορμήσεων,  μπορούμε να τις συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοις-σες σύντροφοι.ισσες συμμετάσχουν στις παραπάνω εξορμήσεις θα πρέπει να λάβουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα δλδ μάσκες, αποστάσεις κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: