ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

«Ανίκανος να ελέγξει, όχι μόνο την πανδημία, αλλά και το κόμμα του»

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγόρησε τα στελέχη της κυβέρνησης ότι βγαίνουν και λένε «ό,τι τους κατέβει» και τον πρωθυπουργό ότι κάνει τον... τροχονόμο!


Πώς σχολιάζετε τις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών για τα μέτρα αναφορικά με το Πάσχα, ερωτήθηκαν χθες στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η απάντησή ήταν ότι τελευταίες ημέρες οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχουν επιδοθεί σε έναν διαγωνισμό για το ποιος θα εισπράξει τα επικοινωνιακά οφέλη από ένα τυχόν άνοιγμα εν όψει του Πάσχα. Φυσικά οι επιστήμονες δεν έχουν αποφασίσει τίποτα επ’ αυτού και οι υπουργοί απλά φλυαρούν ανεύθυνα κάθε μέρα στα κανάλια κάνοντας λαθρεμπόριο ελπίδας.  

Μετά τα περισσότερα από 4.000 κρούσματα, το δραματικό αριθμό διασωληνωμένων και τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό θυμάτων, ο κ. Μητσοτάκης βγαίνει σήμερα και ζητάει από τα στελέχη του αυτοσυγκράτηση. 

Βρισκόμαστε στον 6ο μήνα της καραντίνας και ο καθένας στην κυβέρνηση λέει ό,τι του κατέβει χωρίς κανένα σεβασμό στην ταλαιπωρία και στην κούραση του κόσμου. Το χειρότερο όμως απ’ όλα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται εντελώς άβουλος και ανίκανος να ελέγξει, εκτός από την πανδημία, ακόμα και την ίδια την κυβέρνησή του

΄Ετσι, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται εδώ και εβδομάδες το κυβερνητικό μπάχαλο δηλώσεων  για τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις το Πάσχα, για το περαιτέρω άνοιγμα της οικονομίας και για την εστίαση.

Υπουργοί και βουλευτές, αφού πρώτα η κυβέρνηση φρόντισε να καταντήσει σχεδόν διακοσμητική την επιτροπή εμπειρογνωμόνων, προβαίνουν σε εκτιμήσεις και «εμπόριο ελπίδας» αποδομώντας περαιτέρω τον ρόλο και ασκώντας αφόρητη πίεση στους λοιμωξιολόγους.

Χθες, κατά την ομιλία του προς την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να βάλει «φρένο» στο μπαράζ εκτιμήσεων, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος ήταν από τους πρώτους που έπαιξαν το συγκεκριμένο παιχνίδι εντυπώσεων με το Πάσχα και το άνοιγμα της εστίασης.

Έτσι, ενώ σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός επέπληξε ευγενικά τους λοιμωξιολόγους ζητώντας να μην βγαίνουν και να λένε τις προσωπικές τους απόψεις, χθες έστειλε μήνυμα προς τους βουλευτές του ζητώντας «να μη γίνονται πρόωρες εκτιμήσεις για τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται».

«Ανίκανος να ελέγξει ακόμη και την ίδια την κυβέρνησή του»

Καυστικό ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος κατηγόρησε τα στελέχη της κυβέρνησης ότι βγαίνουν και λένε «ό,τι τους κατέβει» και τον πρωθυπουργό ότι εκτός από την πανδημία δεν μπορεί να ελέγξει ούτε καν τα στελέχη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: