ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Άκαρπη η σημερινή συνάντηση Καραμανλή-Πελετίδη

 

«Τους είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει να μην ανοίξουν πόλεμο με τον πατραϊκό λαό για την υπογειοποίηση του τρένου, γιατί θα ηττηθούν όπως η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» έλεγε ο Δήμαρχος, αλλά....

 «Άκαρπη η σημερινή συνάντηση Καραμανλή-Πελετίδη για την υπογειοποίηση του τρένου» μας πληροφορεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Δημ. Παπαδόπουλος της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ. 

Και ανακαλεί στη μνήμη:

«Στις 5/7/2020 μετά και τη νέα πρόταση του Υπουργού Υποδομών για να θυμηθούμε τι ανέφερε μέρος του δελτίου τύπου της δημοτικής αρχής:

"Τους είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει να μην ανοίξουν πόλεμο με τον πατραϊκό λαό γιατί θα ηττηθούν όπως η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η υποχώρηση της κυβέρνησης της ΝΔ, όπως και να το εμφανίσουν, είναι αποτέλεσμα του αγώνα του πατραϊκού λαού, που είναι ενωμένος και όχι διχασμένος όπως τον θέλει ο Υπουργός". 
 
Τώρα έχουμε νέα υποχώρηση και το γραμμικό πάρκο με έξοδα του Δήμου;».
 
Παράλληλα υπενθυμίζει την θέση της δημοτικής παράταξης Ρώρου με τα παρακάτω:
 
«Εμείς ως Ώρα Πατρών τι είχαμε πει στις 6/7/2020: "Να δημιουργηθεί ενωτικό κίνημα στη βάση του ομόφωνου ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου που θα συμπεριλαμβάνει και φορείς της πόλης. Είναι η Ώρα να ξαναγυρίσει η πόλη το πρόσωπο στην θάλασσα"».
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: