ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Μην επισκέπτεστει την Ελλάδα λόγω κορωνοϊού

Αεροδρομιο 

Ψυχρολουσία για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί η ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που καλεί τους Αμερικανούς να μην ταξιδεύουν στην Ελλάδα λόγω κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση τις τελευταίες εβδομάδες, ενόψει και του ανοίγματος του τουρισμού στης 15 Μαΐου, ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα είναι μία ασφαλής χώρα, καλώντας τους τουρίστες να την επισκεφτούν.

Η ταξιδιωτική οδηγία υπό μορφή προειδοποίησης αναφέρει συγκεκριμένα: «Μην ταξιδεύετε. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο προειδοποίησης, εξαιτίας αυξημένης πιθανότητας κινδύνων κατά της ζωής. Κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενδέχεται να έχει περιορισμένη ικανότητα να παρέχει βοήθεια.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ συμβουλεύει τους Αμερικανούς πολίτες να μην ταξιδεύουν προς τη χώρα ή να την εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατόν, καθώς αυτό είναι το ασφαλέστερο που μπορούν να κάνουν. Οι συνθήκες σε κάθε χώρα μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή».

Όσον αφορά την Ελλάδα αναφέρει: «Μην ταξιδεύετε στην Ελλάδα λόγω του COVID-19. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έχουν εκδώσει μια Ειδοποίηση Υγείας Ταξιδιού Επιπέδου 4 για την Ελλάδα λόγω του COVID-19, υποδεικνύοντας ένα πολύ υψηλό επίπεδο COVID-19 στη χώρα» και παραπέμπει στη σελίδα COVID-19 της αμερικάνικης Πρεσβείας στην Ελλάδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: