ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Παρήλθαν οι μέρες εκρηκτικής εφηβείας Πελετίδη

 


 Μετά την ανέφελη επίσκεψη Πέτσα στο δημαρχείο Πατρέων, σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου ζητά ο Γ. Ρώρος για την εχθρική απόφαση της κυβέρνησης, όσον αφορά Αχαΐα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη

Εν πλήρη ηρεμία και με εποικοδομητικό κλίμα έγινε δεκτή από τον κομμουνιστή δήμαρχο Πατρέων η επίσκεψη του υπουργού της ακροδεξιάς κυβέρνησης Μητσοτάκη κ. Πέτσα στο δημαρχείο Πατέων, κάτι που εμπέδωσε στους πολιτικούς κύκλους την αίσθηση ότι παρήλθαν οι... επαναστατικές μέρες πρώιμης εφηβείας του κ. Πελετίδη, όπου στο παρελθόν με ήρεμο το γενικό πολιτικό κλίμα, αρνούνταν να υποδεχθεί τον τότε Πρωθυπουργό Τσίπρα δημιουργώντας εκρηκτική πολιτική κατάσταση και μάλιστα κρεμούσαν -οι περί το επαναστατικό ιερατείο της Μαιζώνος- ομοιώματα του επικεφαλής της κυβέρνησης  της Αριστερά στη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου.

Τα παραπάνω σχολίαζαν κύκλοι της ριζοσπαστικής  Αριστεράς που αναρωτούνταν για ποιον λόγο είχαν στηρίξει τότε την εκλογή ως δημάρχου ενός ακόμη εχθρού του ΣΥΡΙΖΑ;

Στο μεταξύ μετά την επίσκεψη Πέτσα στο Δήμαρχο Πατρέων, την ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος -που με την παράταξή του έδωσε ηχηρό παρών στην διαμαρτυρία κατά του κυβερνητικού κλιμακίου- προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων για την άμεση συνεδρίαση για το λιανεμπόριο: 

 «Κύριε πρόεδρε

Η παράταξή μας Ώρα Πατρών παρακολουθεί με έκδηλη αγωνία το αλαλούμ της διαχείρισης της κυβέρνησης με το άνοιγμα-κλείσιμο της αγοράς.

Η απόφαση Παρασκευή βράδυ να μην ανοίξουν Αχαΐα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη δείχνει, ότι διαχείριση έχει ξεφύγει εντελώς.

Ο εμπαιγμός σε ένα πολύπαθο κλάδο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εμπόρων, εστίασης, εμποροϋπαλλήλων που είναι τρεις μήνες και πλέον με κλειστά καταστήματα και ανεπαρκή οικονομική βοήθεια, που δεν φτάνει ούτε προφανώς για την συνέχιση των επιχειρήσεων αλλά ακόμα και το ελάχιστο για την επιβίωση των οικογενειών τους.

Τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ (Αθηνών) της λίστας του κ. Πέτσα άλλη εικόνα παρουσιάζουν βέβαια.

Τα χειμωνιάτικα εμπορεύματα έμειναν απούλητα στο ράφι. Χρήματα δεν υπάρχουν για τα ανοιξιάτικα και όλα αυτά έχουν συντελέσει ο εμπορικός κόσμος να βιώνει την απόλυτη τραγωδία. Παίζουν με τις ζωές χιλιάδων οικογενειών.

Η κυβέρνηση έστειλε τον κ. Πέτσα στην Πάτρα να λειτουργήσει ως αμορτισέρ στις κλιμακούμενες αντιδράσεις και συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Πελετίδη.

Επειδή ο νομός και η πόλη έχει τεθεί υπό διωγμόν από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η παράταξή μας Ώρα Πατρών σας καλεί να συγκαλέσετε άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ει δυνατόν τη Δευτέρα 5/4/21 με τη συμμετοχή των φορέων της υγείας και των φορέων των παραγωγικών δυνάμεων της πόλης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: