ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Σκουρλέτης στη δίκη της ΧΑ: «Δεν ξεχνάμε το φασισμό...»



«Μήνυμα πως δεν ξεχνάμε τους αγώνες του ελληνικού λαού κατά του φασισμού» απέστειλε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης επικεφαλής της αντιπροσωπεία του κόμματος στη δίκη της Χ.Α. 


«Διεκδικούμε την πολιτική τους απομόνωση και την καταδίκη της εγκληματικής της δραστηριότητας. Είναι μαζί μας ο Γκρέκορι Γκίζι μήνυμα ότι τους λαούς τους ενώνει η ελευθερία, η δημοκρατία. Η πολιτεία οφείλει να κάνει ότι επιβάλλεται για να έχουμε το συντομότερο δυνατό την ολοκλήρωση της δίκης» τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης στο μήνυμά του.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Γκρέγκορ Γκίζι υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε ενάντια στο φασισμό που σηκώνει κεφάλι ξανά στην Ευρώπη.

Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης παρέδωσε στον Γερμανό ηγέτη το πόρισμα της Βουλής με τις αξιώσεις της Ελλάδας για το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: