ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

500 χιλ. τηλεθεατές γυρίζουν στην ΕΡΤ1 όταν έχει μπάλα!

«Η ΕΡΤ ανοιχτή ενοχλεί κάποιους» τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος στην Βουλή απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΔΗ.ΣΥ. Αν. Λοβέρδου, ο οποίος επικαλέστηκε τις δημόσιες καταγγελίες για την λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης. 


Ο Λ. Κρέτσος προκάλεσε το Κίνημα Αλλαγής να τοποθετηθεί ευθέως σε σχέση με τους ισχυρισμούς ιστοσελίδων που πρόσκεινται στον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι κακώς η ΕΡΤ πήρε τα δικαιώματα μετάδοσης ποδοσφαιρικών αγώνων της Superleague. 

Σε σχέση με τις καταγγελίες για κακοδιαχείριση, ο Λ. Κρέτσος προέτρεψε όποιον έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ μισό εκατομμύριο τηλεθεατές γυρίζουν στην ΕΡΤ1 όταν έχει ποδόσφαιρο. Και όχι μόνο τα ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, που ξεπερνούν τους 560.000 και 580.000 τηλεθεατές. Το ενδιαφέρον διατηρείται και για τους αγώνες των έξι μικρότερων ομάδων, όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο Ατρόμητος, η Ξάνθη, η Λαμία, ο Παναιτωλικός και ο Απόλλων Σμύρνης.
Οι Έλληνες φίλαθλοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία της ΕΡΤ και την επιβράβευσαν με υψηλές τηλεθεάσεις (βλ. πίνακα), που μπαίνουν σφήνα στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, αλλά και στον ανταγωνισμό μεταξύ των ΠΑΕ.


Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Σβίγκου


Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Σβίγκου συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, αποτελούμενη από την Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, την Β’ Αντιπρόεδρο, Α. Αγάτσα, τον Γενικό Γραμματέα, Στ. Καπάκο και τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργο Μηλιώνη και Χ. Κυρίτση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που ζήτησε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με τους εκπροσώπους Τύπου των κοινοβουλευτικών κομμάτων, σχετικά με τα ζητήματα του νόμου 1178/1981, της κατάθεσης μηνύσεων και αγωγών κατά δημοσιογράφων, καθώς και του εμπάργκο σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς (ΕΡΤ, ΣΚΑΙ). Στη συνάντηση εκφράστηκαν οι θέσεις της ΕΣΗΕΑ για το αυτόφωρο των δημοσιογράφων, αλλά και η εναντίωση της Ένωσης στην αποχή στελεχών των κομμάτων από συγκεκριμένους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ως προς το ζήτημα του νομοθετικού πλαισίου, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησε στην αναγκαιότητα αναθεώρησης του. Υπενθύμισε ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει ήδη πραγματοποιήσει συγκεκριμένες αλλαγές σχετικά με τα ζητήματα κατάθεσης μηνύσεων και αγωγών κατά δημοσιογράφων. Δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε προτάσεις για ενδεχόμενες νομοθετικές αλλαγές, οι οποίες θα αποτελούν καρπό μιας ευρύτερης δημόσιας διαβούλευσης με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: