ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ομιλία Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο μετά το μνημόνιο

Μαρία Σπυράκη: Η χώρα “δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς προγράμματος”  
 

Οι Βρυξέλλες κάλεσαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο που θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.


Η ομιλία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί μεταξύ 10 με 13 Σεπτεμβρίου, όπως αποκάλυψε στο ραδιόφωνο 24/7 ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, μετά την έξοδο από τα μνημόνια- ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει πρωτοβουλία διαλόγου για την οικοδόμηση του ελληνικού σχεδίου ανάπτυξης που θα παράγει πλούτο και θα τον μοιράζει με δίκαιο τρόπο.

Μαρία Σπυράκη: Η χώρα “δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς προγράμματος” 


«Στις 3 Απριλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον Real Fm, δήλωσε με περίσσεια σιγουριά πως η χώρα θα εισέλθει σε 4ο μνημόνιο μετά τον Αύγουστο του 2018.

Σήμερα, δέκα μέρες μετά τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, σε συνέντευξή της στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, σημείωσε πως η χώρα “δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς προγράμματος” από τις 20 Αυγούστου και μετά. Η, έστω και με καθυστέρηση, αποδοχή της πραγματικότητας από τη Ν.Δ. είναι προφανώς  καλοδεχούμενη. Κάλλιο αργά παρά ποτέ» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Μ. Σπυράκη νωρίτερα μιλώντας στον Real Fm και αναφερόμενη στην οικονομία τόνισε ότι «το σημαντικό για εμάς είναι ποιος μπορεί να κρατήσει το τιμόνι μετά τις 20 Αυγούστου του 2018. Όταν η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς προγράμματος και η χώρα θα πρέπει να εξυπηρετεί το χρέος της με δανεισμό από τις διεθνείς αγορές. Εκεί χρειάζεται μια ισχυρή προσηλωμένη κυβέρνηση στις αληθινές μεταρρυθμίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: