ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Λειβαδάς και Μπάμπαλη στο King George Hall


Ανδριάνα Μπάμπαλη - Κώστας Λειβαδάς Σάββατο στις 10 το βράδυ στο King George Hall, στην καρδιά της Πάτρας!

Σάββατο 28 Απριλίου, 10μμ.

Με αγαπημένα τραγούδια στις «αποσκευές» τους, ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα εμφανιστούν το Σάββατο στις 10 το βράδυ στο King George Hall, στην καρδιά της Πάτρας! 

Μια μοναδική βραδιά σε ένα ιδιαίτερο χώρο, θυμίζει
bistro αγαπημένων εποχών, γεμάτη με τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τους ίδιους ή τραγούδια με τη φωνή μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών, εμπλουτισμένη με τραγούδια που οι δύο καλλιτέχνες αγαπούν από το λαϊκό μας ρεπερτόριο  αλλά και από όλον τον κόσμο.

Από το "Μοίρα μου έγινες" μέχρι το "Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου" και από το "Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θεά", το "Σαν να μη πέρασε μια μέρα" και το "Για να σε συναντήσω" ως το "Η επίμονη σου" και το "Είναι εντάξει μαζί μου" και το τελευταίο «λες να μην ξέρω» η γιορτή και το τραγούδι δεν σταματούν από την αρχή ως το τέλος.

Μια μουσική παράσταση που επιστρέφει το κέντρο βάρους στο "να ακούσεις" και "όχι να δεις" και στο "να τραγουδήσουμε όλοι μαζί με τη μουσική και τα λόγια πρωταγωνιστές"! 

Σας περιμένουμε ψάχνοντας πάντα την αλήθεια της συγκίνησης και της στιγμής. 


KING GEORGE HALL 
Πλατεία Γεωργίου 1Α, α΄ όροφος



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: