ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Θεατρική παράσταση από την Ομάδα Δημοσιογράφων Ηρακλείου της ΕΣΗΕΠΗΝ


Μια επετειακή παράσταση, με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας της παρουσιάζει στο κοινό η Θεατρική Ομάδα Δημοσιογράφων Ηρακλείου της ΕΣΗΕΠΗΝ.
Η παράσταση,  με γενικό τίτλο «10 στα 10» (10 Θεατρικές Ματιές για τα 10 χρόνια της ομάδας), πάντα υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Αντωνάκη, θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.


Για να «γιορτάσει» τα δεκάχρονά της η Ομάδα επέλεξε μονόπρακτα έργα κορυφαίων δημιουργών, όπως – μεταξύ άλλων – η Φράνκα Ράμε και ο Ντάριο Φο, ο Τενεσί Ουίλιαμς, ο Μπέρτολτ Μπρεχτ και ο Μάριος Ποντίκας,  σε μια παράσταση που υπόσχεται να προσφέρει πολύ γέλιο αλλά και «τροφή» για σκέψη.
Οι πρώτες παραστάσεις θα δοθούν 13 - 17 Μαΐου 2018, στο Θεατρικό Σταθμό, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου. 
Όπως κάθε φορά, στις παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Δημοσιογράφων Ηρακλείου της ΕΣΗΕΠΗΝ αντί εισιτηρίου, συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Αντωνάκης
Αφίσα-Πρόγραμμα: Χρυσόστομος Σπετσίδης
Ήχος-Φωτισμός: Δημήτρης Καρπούζης
                              Νίκος και Χρήστος Αλούμπης
Εμφανίζονται :
Φράνκα Ράμε – Ντάριο Φο «Το Ξύπνημα» : Αντιγόνη Καμπάνη
Τενεσί Ουίλλιαμς «Προς κατεδάφιση» : Κατερίνα Παντινάκη – Γιώργος Παπαδάκης
Άντον Τσέχωφ «Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού» : Χάρης Λεοντάκης»
Μπέρτολτ Μπρέχτ «Η Εβραία» : Ελένη Βακεθιανάκη
Μάριου Ποντίκα «Ένας πατέρας και μερικοί φίλοι του που σέβονται τον εαυτό τους και την κοινωνία» από το έργο «Εσωτερικές Ειδήσεις» : Ιορδάνης Δημητριάδης – Γιώργος Παπαδάκης – Ειρήνη Τσάκα – Αντώνης Παντινάκης
Μάριου Ποντίκα «Όποιος ξέρει να σκέφτεται ξέρει και να εκφράζεται» από το έργο «Εσωτερικές Ειδήσεις» : Αντώνης Παντινάκης
Μάριου Ποντίκα «Όπου η ταβέρνα δίνει λύση στο αδιέξοδο μιας παρέας» από το έργο «Εσωτερικές Ειδήσεις» : Ειρήνη Τσάκα – Αντώνης Παντινάκης
Φράνκα Ράμε- Ντάριο Φο «Η Μαμά – φρικιό» : Κατερίνα Μηναδάκη
Καρλ Βάλεντιν «Βιβλιοδέτης Σούρλας» : Ελίνα Φαρσάρη (Θα παρουσιαστεί στo στις παραστάσεις του Φεστιβάλ «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2018», 21-22 Σεπτεμβρίου 2018)
Όπως κάθε φορά, στις παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Δημοσιογράφων Ηρακλείου της ΕΣΗΕΠΗΝ αντί εισιτηρίου, συλλέγονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: