ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ο πνιγμένος από τα... δίχτυα πιάνεται για την πελατεία του

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Έτσι και οι καταστηματάρχες που συνήλθαν σήμερα σε κατάστημα συναδέλφου τους στο Ρίο, αποφάσισαν ότι με τα δίχτυα μπορεί να πιάσουν τσούχτρες αντί ψαριών! Γι αυτό και την Πέμπτη 26 Απριλίου αναμένεται να κατατεθεί επίσημη πρόταση από τον ΣΚΕΑΝΑ στην Περιφέρεια για την τοποθέτηση προστατευτικών διχτύων. 


Και να υπάρχουν Εθελοντές Σαμαρείτες σε παραλίες που θα παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση τσιμπήματος κάποιου λουόμενου από τσούχτρα/μέδουσα αλλά και συνάμα να γίνει μία καλύτερη ενημέρωση των πολιτών ώστε να αποφευχθεί η υπερβολική παραφιλολογία που παρατηρήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι. 

Α, μην ρωτάτε τώρα τι θα γίνει στην Πλαζ της Αγυιάς, που πάει για να κάνει το μπάνιο του ο κάθε πολίτης χωρίς να έχει ανάγκη φραππέ α λα Ιταλιάνα από επώνυμο κατάστημα. Αυτοί ας πάρουν πολυβόλα (σ.σ.: αυτά θα τα διαθέσει το ΚΕΤχ), δυναμίτες και ότι άλλο πρόχειρο υπάρχει για να προστατευτούν από τις τσούχτρες. 

Και όχι να τρέχει η Περιφέρεια και το Δημόσιο να εντοπίσει αυτούς που ρυπαίνουν συστηματικά και προκαλούν το θάνατο των ψαριών, ούτε να θέσουν όρια στους ασύδοτους ερασιτέχνες ψαράδες με κάτι δίχτυα που ακόμη και κουνούπι δεν αφήνουν, μήτε να βάλουν όριο στα πόσα θα σταματούν το ψάρεμα. Που τι να ψαρέψουν δηλαδή έτσι που έχουμε φθάσει σήμερα, αφού ώρες ολόκληρες ρίχνουν στη θάλασσα και στο τέλος πιάνουν... αέρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: