ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ο Α. Ριζούλης στο Ράδιο Γάμμα για το θαλάσσιο μέτωπο



Θα τοποθετηθεί προσεχώς ο Κ. Πελετίδης αφού παραλάβει το νέο κείμενο νομοθετικής παρέμβασης για την οριστική παραχώρηση


Παρέμβαση του βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ριζούλη στην εκπομπή του δημοσιογράφου Μιχ. Μπαϊραχτάρη στο Ράδιο Γάμμα για τις εξελίξεις στην απόδοση του θαλασσίου μετώπου και δήλωση του Δημάρχου Πατρέων. 

Ο Ανδρέας Ριζούλης ανάφερε ότι σήμερα (23-4-2018) υπάρχει συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Πατρέων και του Υπουργείου Οικονομικών στην οποία η κ. Παπανάτσιου θα καταθέσει την τελική πρόταση του Υπουργείου για το θαλάσσιο μέτωπο. 

Ανέφερε ότι υπάρχει μια γραφειοκρατία που ευθύνεται για το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει αποδοθεί το θαλάσσιο μέτωπο, αφού υπάρχουν ζητήματα με το νομικό καθεστώς (αποχαρακτηρισμός αιγιαλού, κτίρια παλαιά που πρέπει να γκρεμιστούν) και όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι προσχετικοί στην διαδικασία. Συμπλήρωσε όμως ότι και ο Δήμαρχος έχει ευθύνες για την καθυστέρηση. 

Ο Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε τέλος ότι οι βουλευτές ήταν πάντα στο πλευρό της πόλης για την απόδοση του μετώπου και εργάστηκαν με την κυβέρνηση, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η σημερινή συνάντηση του Δημάρχου με το Υπουργείο Οικονομικών μπορεί να είναι η τελική για να διευθετηθεί το ζήτημα. 



Θα τοποθετηθεί προσεχώς ο Κ. Πελετίδης
Από το Γραφείο Τύπου εξεδόθη σήμερα το παρακάτω ενημερωτικό δελτίο:
«Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, είχε σήμερα συνάντηση με την Υφυπουργό Οικονομικών Αικατερίνη  Παπανάτσιου.
Ο Δήμαρχος, συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Αρχιτεκτονικού Έργου, Χρήστο Κορδά, και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Στην συνάντηση παρουσιάστηκε από την Υφυπουργό νέο κείμενο νομοθετικής παρέμβασης για την οριστική παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου,  το οποίο  δεσμεύτηκε ότι θα αποσταλεί στον Δήμο.
Ως Δημοτική Αρχή θα τοποθετηθούμε αναλυτικά, αφού παραλάβουμε τη
νέα πρόταση, με βάση τις αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: