ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Ο Κ. Σπαρτινός με αντιπροσωπεία του ΣΟΨΥ Πάτρας



Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κώστας Σπαρτινός, συναντήθηκε με την πρόεδρο και μέλη του ΣΟΨΥ Πάτρας στο καφέ “Γέφυρες”.
Κατά την συνάντηση, ο βουλευτής ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του ΣΟΨΥ Πάτρας και την σημαντική συνεισφορά του στην δωρεάν παροχή υπηρεσιών ενδυνάμωσης και ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ψυχικά πασχόντων και των οικογενειών τους.

Παράλληλα, ο Κώστα Σπαρτινός χαιρέτησε την προσπάθεια των μελών του ΣΟΨΥ στη δημιουργία της Κοιν.ΣΕπ Ένταξης  καφέ “Γέφυρες”, χαρακτηρίζοντας αυτή την κίνηση ως μια σημαντική πράξη μάχης κατά της περιθωριοποίησης που βιώνουν οι άνθρωποι με προβλήματα ψυχικής υγείας.
Αναλυτική συζήτηση υπήρξε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος. Από την πλευρά του, ο βουλευτής Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός, δεσμεύθηκε να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις στην επίλυση των προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: