ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Συναυλία στο θέατρο Κρήνης, από τα «Λαϊκά Χρώματα»

«Λαϊκοί δρόμοι και γειτονιές» ήταν το θέμα της συναυλίας που δόθηκε το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο Κρήνης, από την Ορχήστρα «Λαϊκά Χρώματα» του Δήμου Πατρέων.
 
Η συναυλία στην οποία η είσοδος ήταν ελεύθερη, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Κρήνης, ο «Άγιος Αθανάσιος» και την Ορχήστρα «Λαϊκά Χρώματα» του Δήμου, που δημιουργήθηκε φέτος, με σύνθημα το στίχο του ποιητή Γιάννη Ρίτσου:

«Εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε τον κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο».

Τα «Λαϊκά Χρώματα» ξεκίνησαν μια διαδρομή στις γειτονιές, στις πλατείες, στα σχολεία, σε συλλόγους, αλλά και σε χώρους δουλειάς, με στόχο να έρθει με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Η Ορχήστρα φιλοδοξεί να βοηθήσει το λαό της Πάτρας, να ξαναβρεί την αισιοδοξία του, να μάθει να τραγουδά αγαπημένα τραγούδια που μιλάνε στην ψυχή του και μέσα από αυτά, να γνωρίσει τους παλιούς, καταξιωμένους τραγουδοποιούς, αλλά και αξιόλογους νέους.

Στη συναυλία της Κυριακής, ανάμεσα στους πολλούς θεατές, ήταν παρόντες εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, οι Αντιδήμαρχοι, Ιουλία Γιαννιτσοπούλου και Παναγιώτης Μελάς.
Δημοσίευση σχολίου