ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Πέρασε στην Αχερουσία των Αθανάτων ο Κωστής

Πλήθος κόσμου παρέστη στο τρισάγιο που ετελέσθη στη μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, στον ΙΝ Αγ. Αγγέλων στο Α΄ Δημ. Νεκροταφείο Πατρών.


Ετάφη στον οικογενειακό του τάφο στο Α΄ Δημοτικό Νεκροταφείο συνοδευόμενη από πλήθος κόσμου η σορός του


Το βιβλίο συλλυπητηρίων, που ανοίχθηκε.
Δίπλα στην αγαπημένη του σύντροφο Τζένη, επέστρεψε για πάντα ο αείμνηστος πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.  Η σορός του μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 12.00 μ. στον ιερό Ναό των Αγγέλων στο πατραϊκό νεκροταφείο, στη συνέχεια τελέστηκε τρισάγιο και ακολούθησε η ταφή στον οικογενειακό τάφο.

Προηγουμένως  η σορός του μεταφέρθηκε από την Αθήνα και παρέμεινε για προσκύνημα στο παρεκκλήσι των Αγγέλων στο Α΄ Δημ. Νεκροταφείο Πατρών, στην Ανθούπολη και στη συνέχεια έγινε η ταφή της,  παρουσία της οικογένειάς του, συγγενών, εκπροσώπων αρχών και φορέων.

Νωρίτερα εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ μεσίστιες «υποκλίνονταν» στους ιστούς τους, οι σημαίες της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας. Ο Κωστής Στεφανόπουλος από σήμερα πέρασε στην Αχερουσία των Αθανάτων, στην Ιστορία της Ελληνικής νεώτερης Δημοκρατίας ως ο 5ος Πρόεδρος.

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής αποτελούμενη από τον Δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, της Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, και τους Αντιδημάρχους, Παύλο Στάμο και Διονύση Πλέσσα, παρέστη σήμερα, στο Α΄ Κοιμητήριο της Πάτρας, όπου είχε μεταφερθεί η σορός του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου, για λαϊκό προσκύνημα.

Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, όπως και πλήθος κόσμου συνόδεψαν τον Κωστή Στεφανόπουλο στην τελευταία του κατοικία και εξέφρασαν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Ο Περιφεριάρχης Δυτ. Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας, ο πρ. Δήμαρχος Πατρέων Α. Φούρας και πολλές άλλες προσωπικότητες προσήλθαν για να αποτιμήσουν φόρο τιμής στον ευπατρίδη Κ. Στεφανόπουλο.

Ιδιαίτερα δε, ο Α. Φούρας αισθάνθηκε την ανάγκη να εξωτερικεύσει ότι είναι υπερήφανος που ήταν «ο πρώτος από τη Δημοκρατική Παράταξη που πρότεινα τον Κωστή Στεφανόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: