ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Υλοποιείται η συμφωνία παραχώρησης από τον ΟΛΠΑ


Φωτογραφία αρχείου.


Αποφασίστηκε σήμερα από την γενική συνέλευση των μετόχων με δύο βήματα αποφασιστικής ισχύος


Σήμερα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ και αποφάσισε:
1.     Την Επικύρωση της υπ’ αρ. 102/23-09-2016 του Δ.Σ. του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ για την τροποποίηση και τον επανακαθορισμό των ορίων της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα (ΧΖΛ) και
2.     Την ανάκληση του Πρακτικού υπ’ αρ. 17 της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ της 10ης Οκτωβρίου 2014.
Με την ως άνω υπ’ αρ. (1) απόφαση υλοποιείται το δεύτερο αναγκαίο βήμα, στη σειρά των απαιτούμενων διοικητικών και νομικών πράξεων, για τον αποχαρακτηρισμό χώρων της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα προκειμένου στη συνέχεια να αποδοθούν στο Δήμο Πατρέων βάσει της επιτευχθείσας συμφωνίας που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.
Με την υπ’ αρ. (2) απόφαση ανακαλείται η προηγούμενη απόφαση του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ που περιόριζε τους χώρους ισχύος της Σύμβασης Προσωρινής Παραχώρησης του 2012 στο τμήμα μόνο της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα μεταξύ Μόλου Αγ. Νικολάου έως την προβολή της οδού Γούναρη. Κατόπιν αυτού, για το μεταβατικό διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την υπογραφή της Οριστικής Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών και του Δήμου Πατρέων ισχύει, χωρίς οποιαδήποτε πλέον αμφισβήτηση εκ μέρους του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, η Σύμβαση Προσωρινής Παραχώρησης της 24ης Ιανουαρίου 2012.
Με τις ως άνω αποφάσεις ολοκληρώθηκε το τμήμα εκείνο των πράξεων για τις οποίες απαιτούνται αποφάσεις των οργάνων διοίκησης του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ και του μετόχου (ΤΑΙΠΕΔ) σε όλα τα επίπεδα.
Ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ θα κοινοποιήσει άμεσα τις εν λόγω αποφάσεις στα αρμόδια Υπουργεία για την έκφραση σύμφωνης γνώμης σύμφωνα με τις προβλέψεις της κείμενης νομοθεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: