ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Στοπ Δήμαρχου Σαντορίνης σε παραπάνω επισκέπτες

Στοπ Δήμαρχου σε παραπάνω επισκέπτες:Ζητά η Σαντορίνη να χαρακτηριστεί κορεσμένος προορισμός
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετά την απονομή της τιμητικής πλακέτας που του έκανε ο δήμαρχος Θήρας, δεξιά.

 

Ζητά να χαρακτηριστεί κορεσμένος προορισμός -  «Πρέπει να μπει φρένο στην υπερεκμετάλλευση του τουριστικού τομέα, γιατί αυτό θα οδηγήσει σε φτώχεια» - «Γη υψηλής παραγωγικότητας», την θέλει και ο Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης Ευ. Αποστόλου

Το θέμα της φέρουσας ικανότητας επαναφέρει για τη Σαντορίνη ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος, ζητώντας να χαρακτηριστεί κορεσμένος τουριστικός προορισμός με βάση την ισχύουσα νομοθεσία. 

«Πρέπει να μπει φρένο στην υπερεκμετάλλευση του τουριστικού τομέα, γιατί αυτό θα οδηγήσει σε φτώχεια. Η Σαντορίνη δεν αντέχει άλλο», τονίζει ο κ. Ζώρζος. 
Η πρόταση του Δημάρχου Θήρας συζητήθηκε στο περιθώριο του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για τον Οινικό Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου. 
Στην πρωτοβουλία του ο Δήμαρχος Θήρας βρίσκει σύμφωνους και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελο Αποστόλου, αλλά και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη. 
Ο τελευταίος εξάλλου τιμήθηκε στο συνέδριο από τον Δήμο Θήρας για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη και ανάδειξη του Σαντορινιού αμπελώνα, με τη δημιουργία του πρώτου σύγχρονου και επισκέψιμου οινοποιείου στο νησί το 1989.
Στην προοπτική τα 12.000 στρέμματα αμπέλια, αλλά και όλα τα στρέμματα αγροτικής γης να χαρακτηριστούν «γη υψηλής παραγωγικότητας», επισήμανε ο κ. Αποστόλου.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: