ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Αποκάλυψη: Η ΝΔ χειραγωγεί τις δημοσκοπήσεις


Διαρροή στρατηγικής της ΝΔ για τη χειραγώγηση δημοσκοπήσεων υπέρ του ΝΑΙ

 

Διαρροή στρατηγικής της από σημείωμα υπέρ του ΝΑΙ


Σημείωμα χάραξης στρατηγικής της ΝΔ για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου διέρρευσε στο διαδίκτυο, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτεται η τακτική χειραγώγησης των δημοσκοπήσεων υπέρ του ΝΑΙ.


"Θα πρέπει η δημοσκοπική / κοινωνική δυναμική υπέρ του ΝΑΙ να αποτυπωθεί κλιμακούμενη από τις εταιρίες μετρήσεων, να φανεί δηλαδή ότι υπάρχει μια δυναμική – ρεύμα υπέρ του ΝΑΙ, η οποία είναι σταθερή", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο – οδηγία.

Μάλιστα, τονίζεται ότι αυτή η άνοδος, θα πρέπει να μην αποτυπώνεται "με ομοειδή ποσοστά, γιατί ο κόσμος παραμένει καχύποπτος απέναντι στους δημοσκόπους. Τους θεωρεί κομμάτι του συστήματος", τονίζεται και προστίθεται ότι ιδανική θα ήταν "μία διαφορά που θα κυμαίνεται από 5 έως 10 μονάδες ανάλογα με την εταιρεία".

Ταυτόχρονα, τονίζεται ότι "ήταν εξαιρετική η εκπροσώπηση από το δίδυμο των Δημάρχων Αθήνας και Θεσσαλονίκης, Καμίνη και Μπουτάρη στη χθεσινή συγκέντρωση της Αθήνας και αυτοί πρέπει να τεθούν επικεφαλής και της συγκέντρωσης της Παρασκευής". Ιδιαίτερη μνεία γίνεται και στην "εξαιρετική δουλεία" ανθρώπων όπως "ο Χρήστος Χωμενίδης, ο Πύρρος Δ;hμας και ο Δημήτρης Αθερίδης".

Σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της στρατηγικής υπέρ του ΝΑΙ έχουν και οι δημοσιογράφοι, αφού στο επίμαχο έγγραφο σημειώνεται: "Είναι προτιμότερο στα τηλεπαράθυρα να αντιπαρατίθενται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με δημοσιογράφους ή εκπροσώπους παραγωγικών φορέων κ.α., όχι με στελέχη της ΝΔ", αφού λίγες γραμμές πριν επισημαίνεται ότι τον κόσο δεν "πείθουν στελέχη της μνημονιακής ΝΔ. Δεν του ακούνε καν.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι βασικό στρατηγικό σημείο της καμπάνιας είναι η αποφυγή "ειδικά μετά τη σημερινή (σ.σ.: προχθεσινή) τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα – το ερώτημα: 'Ποιος φταίει για το γεγονός ότι έκλεισαν οι Τράπεζες;'" και να αντικαθίσταται με την απεύθυνση, από πλευράς των στελεχών της ΝΔ, με το ερώτημα "Με ποια κυβέρνηση έκλεισαν οι τράπεζες;".

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: