ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Κατακλυσμός μηνυμάτων στο fb για τον Τάκη Γκίκα

Κατακλύστηκε το Facebook από μηνύματα για τον Τάκη Γκίκα  Φίλοι και γνωστοί τον αποχαιρετούν
Γνήσια λαϊκός άνθρωπος ο αείμνηστος Τάκης Γκίκας.
 

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, από το άγγελμα του θανάτου του αείμνηστου, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός 


Η είδηση του θανάτου του Τάκη Γκίκα έχει προκαλέσει τη θλίψη στην τοπική κοινωνία, όπου ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Δεκάδες φίλοι και γνωστοί του αγαπητού οδοντογιατρού και γνωστού από την ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανεβάζουν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο οδοντίατρος και δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γρηγόρης, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, όπου ο Τάκης Γκίκας χορεύει ζεϊμπέκικο με το εξής σχόλιο:

«έτσι ..θα σε θυμάμαι....με τη ''Ρόζα'' αγκαλιά...».


Η «Ρόζα» ήταν το αγαπημένο τραγούδι του Τάκη Γκίκα και αυτό επέλεξε να του αφιερώσει η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Ρούλα Κωστακοπούλου με το εξής σχόλιο: «Για τον Τάκη, που ένοιωθε τον λυγμό, αυτού του τραγουδιού...

Ωραίος άνθρωπος!!! Καλο ταξίδι στ´ άστρα, Τάκη...".

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Θωμάς σημειώνει: «Φίλε Τάκη Γκίκα καλό ταξίδι....πάντα νωρίς διάλεγες τον άλλο δρόμο…», ανεβάζοντας και αυτός μια φωτογραφία του εκλιπόντος που χόρευε ζεϊμπέκικο.

Ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, αποχαιρετώντας τον Τάκη Γκίκα αναφέρει: «ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΟΔΙΟ ΤΑΚΗ!!

Πιο φτωχή η πόλη και η κοινωνία μας από την αδόκητη απώλεια του Τάκη Γκικα.
Προσηλωμένος στις αρχές του με ανιδιοτέλεια και επίμονη, πάντα ανήσυχος και ενεργός.
καλό κατευόδιο Τάκη!!».

Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Γιαννακόπουλος γράφει:
«Καλο ταξίδι φιλέ Τακη!!Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την απώλεια σου, καλο κατευόδιο, θέσε για μένα παντοτινά ένας φίλος που σημάδεψε την πορεία μας στα κοινά αυτής της πολης. Θα μου λείψεις πολύ.....».

Ο πρώην αντιδήμαρχος Πατρέων Αλέξης Σκαρμέας γράφει:

«Ο Τάκης Γκίκας ήταν για χρόνια η πρώτη μου καλημέρα, μιας και τα γραφεία μας στον ίδιο δρόμο με μια γωνία διαφορά. Κάθε πρωί σύντομη ανάλυση και ενημέρωση. Ο Τάκης είχε έντονο χιούμορ και ένα μεγάλο προτέρημα. Ξεπερνούσε αγκυλώσεις και χώρους και έψαχνε πράγματα που μας ενώνουν. Με μεγάλη αγάπη για τη Πάτρα, ένοιωθες πως ήταν μια αγκαλιά για όλους.

Έτσι ξαφνικά όπως ερχόταν στις παρέες και τις ζωντάνευε, έτσι ξαφνικά έφυγε. Καλό ταξίδι Τάκη.»

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Φλωράτου, Τρύφωνας Παχής αποχαιρετά τον Τάκη Γκίκα με τα εξής:

«Με τον Τάκη γνωριστήκαμε καλά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας την περίοδο 2002-2006.. Αν και πολιτικά "αντίπαλοι", αναπτύξαμε μια εξαιρετική σχέση, από αυτές που χαίρεσαι που προκύπτουν στη ζωή. Ωραίος συνομιλητής, ευγενικός αντίπαλος, άνθρωπος με κέφι, χιούμορ και άποψη για τα πράγματα, που ήξερε να την υποστηρίζει με επιχειρήματα.. Καλό του ταξίδι...».

Ο Τάκης Γκίκας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και στον δημοσιογραφικό κόσμο της Πάτρας.

Από το thebest.gr η Νεκταρία Ντούκα ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία με το εξής σχόλιο: Καλο ταξίδι...

Η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες γράφοντας τα εξής: Έτσι ήταν ο Τάκης....Μια ζεϊμπεκιά, ένα πείραγμα και μια γύρα απ΄όλα στο τραπέζι ενός παιδιού που αρνήθηκε να μεγαλώσει... Καλό του ταξίδι ...


«Αντίο καλέ μου φίλε............ Έτσι θα σε θυμόμαστε... με αγάπη...», έγραψε η Κλειώ ΒασίλογλουΟ Αχιλλέας Ροδίτης σημείωσε: «Ξυπνάς το πρωί, το βλέπεις και δεν το πιστεύεις. Και νομίζεις ότι πρόκειται για κακόγουστο αστείο.

Καλό ταξίδι βρε Τάκη. Πάντα ευγενικός, με άποψη για τα πράγματα που με τρόπο ζηλευτό κατέθετες...»

Ο Φάνης Βγενόπουλος έγραψε: Γνήσιος


Ο γνωστός Πατρινός από την ενασχόλησή του με το καρναβάλι Νίκος Κανελλάκης γράφει: καλο ταξίδι καλέ μου φιλέ!!!

Ο Γιάννης Κουλούρης: καλο παράδεισο να έχει....

Γιώργος Αποστολοπουλος: Είναι από τις φορές που τα λόγια περιττευουν. Αντίο στον οικογενειακό φίλο, σύντροφο και αδελφό Τάκη Γκίκα...

Δήμητρα Αναστασοπούλου Πόσο ωραίος άνθρωπος...καλό του ταξίδι!!!!!!!!

Ντίνος Τσοκόλης: Καλό ταξίδι Τακη, μεγάλη η απώλεια για την Πάτρα και για αυτούς που θα τους λείψεις. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει ΤΑΚΗ.

(Κείμενο και φωτογραφίες από το Thebest.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: