ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Έφυγε και ο Ανδρέας Κακογιάννης, της Τ.Α. Πάτρας

Τρίτος από αριστερά, ο Ανδρέας Κακογιάννης.
 
Πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
 
'Εφυγε από τη ζωή ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας επί Ανδρέα Καράβολα, δικηγόρος Ανδρέας Κακογιάννης, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν, στην νομική οικογένεια της πόλης και στην οικογένεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία θρηνεί σήμερα και τον χαμό του Τάκη Γκίκα.

Ο Ανδρέας Κακογιάννης ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος με ενεργή συμμετοχή στα κοινά και σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Ήταν άξιος υπηρέτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με ανησυχίες και ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην αίθουσα του Δικαστηρίου στο Βόλο και διακρίνονται από αριστερά οι Γιώργος Πολυχρονόπουλοος, Θάνος Αμπατζής, Ανδρέας Κακογιάννης, Γεώργιος Αλέξανδρος Μαγκάκης, Γιώργος Μάρκου, Γιάννης Βελλόπουλος, Μίμης Γεωργόπουλος, Γιάννης Μαράτος, πίσω του ο Δημήτρης Παπαιωάνου από τον Βόλο και δίπλα του Δημήτρης Ρήγας.

Thebest.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: