ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Προσοχή η Τροχαία της Πάτρας θα γράφει στην Πλαζ

Παρά το απαγορευτικό σήμα του Δήμου Πατρέων, κάποιοι οδηγοί επιμένουν να αποτελούν εν δυνάμει κίνδυνο τροχαίου ατυχήματος!



Ο Δήμος Πατρέων ζητά την αστυνομική συνδρομή και επιτήρηση του παραλιακού δρόμου για αποφυγή δυστυχήματος


Για την μη τήρηση των πρόσφατων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον παραλιακό δρόμο της πλαζ στην Αγυιά, η αρμόδια Αντιδημαρχία Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Έργων Υποδομής
του Δήμου Πατρέων, ζήτησε εγγράφως την συνδρομή της Τροχαίας Πατρών.

Στο έγγραφο αναφέρονται τα εξής:

«Κυρία διοικητή,

Όπως γνωρίζετε, η Αντιδημαρχία Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Έργων Υποδομής, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στον παραλιακό δρόμο της Πλαζ, έχει προχωρήσει στη μονοδρόμησή του.

Δυστυχώς, αυτή η κυκλοφοριακή ρύθμιση δεν εφαρμόζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών Ι.Χ. και δικύκλων, με αποτέλεσμα να παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο, λόγω και της στενότητας του δρόμου.
Επίσης, στην δεξιά πλευρά του δρόμου, υπάρχει οριοθετημένη ζώνη, που προορίζεται αποκλειστικά για τη χρήση των περιπατητών και όσων αθλούνται, αλλά εμποδίζονται επειδή στη συγκεκριμένη ζώνη παρκάρουν Ι.Χ. αυτοκίνητα και δίκυκλα.

Για όλα τα παραπάνω, η Υπηρεσία μας, θα σας παρακαλούσε να μεριμνήσετε για αστυνόμευση της περιοχής και τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που έχουν ληφθεί για τη διευκόλυνση των λουομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: