ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Δημόσιο ΙΕΚ στην Κ. Αχαΐα για κατάρτιση κατοίκων




Εξετάζονται με ιδιαίτερη ευαισθησία τα αιτήματα των τοπικών φορέων 

Από το Υπ. Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. εδόθη η παρακάτω απάντηση σε αναφορά της Σίας Αναγνωστοπούλου, για την δημιουργία αυτόνομου και αυτοτελούς Δ.Ι.Ε.Κ. στην πόλη της Κάτω Αχαΐας.


Αναλυτικότερα στο έγγραφο που κοινοποίησε η ίδια αναφέρονται τα παρακάτω:

«Απαντώντας στην με αρ. 942/6-7-15 αναφορά, της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου, με θέμα «Δημιουργία Αυτόνομου και Αυτοτελούς Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.)  στην πόλη της Κάτω Αχαΐας», το Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. μας ενημέρωσε, ότι η Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης του εν λόγω Υπουργείου, συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους και εξετάζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία τα αιτήματα των τοπικών φορέων, προώθησε την έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης ίδρυσης του Δ. ΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας προκειμένου να καλυφθούν επαρκώς οι ανάγκες κατάρτισης των κατοίκων του Ν. Αχαΐας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: