ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Διεθνείς συναντήσεις με αντικείμενο την ενέργεια...


Κύπρος: Το φθινόπωρο πιθανόν συνάντηση Αναστασιάδη-Τσίπρα-Νετανιάχου
Από δεξιά προς αριστερά. Αλ. Τσίπρας, Νικ. Αναστασιάδης και Βεν. Νετανιάχου, είναι οι κομβικοί γείτονες στην ενεργό ζώνη των πετρελαϊκών κοιτασμάτων της Μεσογγείου.

 

Το ερχόμενο φθινόπωρο πιθανή συνάντηση των  Αναστασιάδη-Τσίπρα-Νετανιάχου


Μέσα στο φθινόπωρο ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία κοινή συνάντηση του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και των πρωθυπουργών Ελλάδος, Αλέξη Τσίπρα, και Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες προπαρασκευαστική εργασία θα γίνει από τους ΥΠΕΞ τον τριών χωρών, οι οποίοι θα συναντηθούν τον Σεπτέμβριο στην Νέα Υόρκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη με τον Βενιαμίν Νετανιάχου, κατά την οποία συζητήθηκε, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης,το θέμα της συνεκμετάλλευσης φυσικού αερίου, καθώς επίσης και πολύ συγκεκριμένα θέματα ενέργειας αλλά και οι προεκτάσεις στον τομέα της εκμετάλλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: