ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

"Podemos, ΣΥΡΙΖΑ, venceremos" είπαν οι Ισπανοί στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αριστεράς


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την χθεσινή συγκέντρωση της Ισπανικής Αριστεράς στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης. Είναι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του αδελφού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, του Podemos, που οι δημοσκοπήσεις του δίνουν ποσοστό 70% για τις εκλογές που έρχονται σε λίγο. 


Η κατακρίμνηση της δεξιάς κυβέρνησης Ραχόι θεωρείται σίγουρη αφού από την ημέρα της ανάληψης της εξουσίας κατέστη συνώνυμη της μεγάλης ανεργίας του 30% και παράλληλα πρωταθλήτρια του είδους της στην Ευρώπη, που συνοδεύεται από την οικονομική εξαθλίωση των κατώτερων οικονομικών τάξεων. 

"Podemos, ΣΥΡΙΖΑ, venceremos" γράφει το μοναδικό πλακάτ ανάμεσα σε χιλιάδες διαδηλωτές, μερικοί των οποίων κρατούσαν ελληνικές σημαίες. Χαρακτηριστικό των Ισπανών, όπως και αρκετών άλλων λαών της Ευρώπης, είναι ότι στις συγκεντρώσεις τους τα πανό ή πλακάτ είναι λιγοστά  και μόνον για σημαντικά θέματα. Και οι Ισπανοί ελπίζουν. Θα νικήσουμε λέει το πλακάτ που κρατούν υψωμένο, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. 

Μέρα με τη μέρα, το κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ελλάδα αναδεικνύεται σε εμβρυουλκό μίας Αριστεράς στην Ευρώπη που βρίσκεται στην αναζήτηση δρόμου για την αποτίναξη των πολιτικών λιτότητας, τις οποίες επιβάλλουν οι ισχυρές οικονομικές τάξεις της Ευρώπης, με πρωταγωνίστρια την Γερμανία της Φράου Μέρκελ, ως καρικατούρα πολιτικής ενός κατά φαντασία Δ΄ Ράιχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: