ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία



Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο του στόχου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τα πρόσφατα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Υφαντής, οι Δήμαρχοι Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.


Ακολούθως ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λύτρας μαζί με κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, επισκέφθηκε το Δήμο Θέρμου και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο βρέθηκαν στα σημεία του οδικού δικτύου και στις Τοπικές Κοινότητες που χρειάζονται άμεση αποκατάσταση, για την καταγραφή και την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Το οικοσύστημα καινοτομίας στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο στο επίκεντρο συνάντησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η επόμενη Προγραμματική Περίοδος 2014-2020 και η περαιτέρω και ακόμα πιο στενή συνεργασία βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργου Αγγελόπουλου και του προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών Γιώργου Καραϊσκάκη, ενώ συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του Ε.Π.Π. Γιώργος Τελώνης και ο Διευθυντής Γεράσιμος Μεντζελόπουλος.

Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε μία γενικότερη συζήτηση ενόψει των δράσεων του νέου ΣΕΣ και η εμπλοκή του Επιστημονικού Πάρκου κατά την περίοδο 2014-2020, ενώ επισφραγίστηκε η στενότερη συνεργασία σε πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που έχουν σχέση με το ρόλο που διαδραματίζει το Ε.Π.Π.

Επιπλέον, συζητήθηκε ο σημαντικός ρόλος του Επιστημονικού Πάρκου σε συνδυασμό με το οικοσύστημα καινοτομίας της Δυτικής Ελλάδας. Όλες οι δράσεις που τέθηκαν στο επίκεντρο έχουν έντονο αναπτυξιακό χαρακτήρα και περιλαμβάνονται στους άξονες προτεραιότητας που έχει θέσει η Περιφέρεια στη στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης (RIS3).

Τέλος, τέθηκε το ζήτημα της ενίσχυσης από πλευράς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας του ρόλου του Ε.Π.Π. στη συνεργασία και τη διεκδίκηση ευρωπαϊκών πόρων και τη στήριξη συνεργασιών με ευρωπαϊκούς φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: