ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Πελετίδης: Μπαχτατζήδες αθεράπευτοι στην παραλιακή



Η Δημοτική Αρχή Πατρέων προχώρησε σήμερα σε διακοπή της ηλεκτροδότησης πέντε καταστημάτων της παραλιακής ζώνης της Πάτρας. Και σε ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε ο Δήμαρχος προς τούτο, αναφέρει τα παρακάτω:

«Είναι γνωστό ότι για χρόνια τα συγκεκριμένα καταστήματα, δεν αποπληρώνουν τα ενοίκια και δεν κατέβαλλαν τα ποσά για τον δημοτικό φωτισμό, από τον οποίον ηλεκτροδοτούνται.


Σήμερα η Δημοτική Αρχή, υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αυτό το μέτρο, γιατί μετά από έξι μήνες προσπάθειας από την πλευρά της, να πειστούν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν ανταποκρίθηκαν θετικά.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του Δήμου κατέστη υποχρεωτική, για να αποκατασταθεί στοιχειωδώς η αδικία που διαπράττεται σε βάρος των δημοτών της πόλης μας, οι οποίοι πληρώνουν για το δημοτικό φωτισμό, που χρησιμοποιούν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες.

Η Δημοτική Αρχή δεν έχει την πρόθεση να βλάψει κάποιους επιχειρηματίες, αλλά να προστατεύσει, όπως είναι υποχρεωμένη, τα συμφέροντα του Πατραϊκού λαού, αλλά και των συνεπών επαγγελματιών.

Είναι καιρός να γίνει κατανοητό, ότι δεν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν και ο Δήμος να προσποιείται τον ανήξερο».



Τα κατάλοιπα των απερχόμενων επιβιώνουν

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης ενημερώθηκε από το Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ «Οξυγόνο» για την περιπέτεια του Γιώργου Χριστόπουλου, του νεαρού που ξέφυγε από την παγίδα των ναρκωτικών και «καθαρός» πλέον, προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του, όμως το Δικαστήριο τον καταδίκασε για κάτι που έκανε όταν ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά.

Ο Δήμαρχος εκφράζει την αγανάκτησή του για την δικαστική κρίση, που οδήγησε στην άδικη απόφαση εγκλεισμού του νεαρού στη φυλακή, για «αδίκημα σχετικό με την εξάρτηση, κατά την περίοδο που ήταν εξαρτημένος με επηρεασμένη υπευθυνότητα και καταλογισμό», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων.

Σε μια περίοδο της ζωής του Γιώργου, που θα έπρεπε το κράτος να τον βοηθήσει να κρατήσει τη δουλειά του, να τον ενθαρρύνει να σταθεί στα πόδια του και να επανενταχθεί στην κοινωνία, του δίνει μια σπρωξιά και ουσιαστικά τον ξαναστέλνει στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών. Ένα κόσμο από τον οποίο ξέφυγε εδώ και έξι χρόνια με την προσπάθεια τη δική του αλλά και της οικογένειάς του, για μια ζωή έντιμη και καθαρή και δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή του από το «Οξυγόνο».

Ο Δήμαρχος Πατρέων, καλεί την Δικαιοσύνη να ανακαλέσει την απόφασή της και να εφαρμόσει τις ευεργετικές διατάξεις των νόμων, που δίνουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο που έχει απεξαρτηθεί να επανενταχθεί στη ζωή. Η φυλακή δεν φτιάχνει τους ανθρώπους, ο Γιώργος πλήρωσε για τις πράξεις του και ξεπλήρωσε την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: