ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Απόλυτη στήριξη της Ρ. Δούρου και της Παράταξής της στον αντιπεριφεριάρχη Β.Τ. Αττικής Γιώργο Καραμέρο


ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξη Ρ. Δούρου και Παράταξης στον Γιώργο Καραμέρο [VIDEO] 

Τέλος, στο "αίτημα" του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, αλλά και στο ψήφισμα που εξέδωσε η Ένωση, «η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, να ανακαλέσει στην τάξη τον αντιπεριφερειάρχη της...» - όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σ' αυτό - έβαλε, χθες, η Περιφερειακή Διοίκηση, δια στόματος του Αντιπεριφερειάρχη Χρήσου Καπάταη, που για λογαριασμό της πλειοψηφίας, κάλυψε πλήρως τον Αντιπεριφερειάρχη Β.Τ. Αττικής, Γιώργο Καραμέρο, στην επίθεση-καταγγελία που δέχτηκε από 4 Δημάρχους, την περασμένη Παρασκευή.


Συγκεκριμένα, ο κ. Καπάταης, από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, και με την Περιφερειάρχη, κα. Ρένα Δούρου, στην πρώτη σειρά των εδράνων της αίθουσας, να κάθεται με... νόημα στο πλευρό του Αντιπεριφερειάρχη Β.Τ. Αττικής, Γιώργου Καραμέρου, απέρριψε για λογαριασμό της Διοίκησης, το αίτημα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννη Σγουρού - ο οποίος ήταν απών - να συζητηθεί το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Για παραλήρημα του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, «για λόγους προσωπικής προβολής και στρατηγικής» κάνουν λόγο πηγές της Περιφέρειας, συμπληρώνοντας, πως «χρησιμοποιεί επικίνδυνα την ΚΕΔΕ, για να δημιουργήσει πόλωση μεταξύ Δήμων και Περιφέρειας».

«Παρά τις καθημερινές προκλήσεις, φαίνεται ξεκάθαρα, πως η Περιφερειακή Διοίκηση επιλέγει την τακτική της απομόνωσης Πατούλη, με σκοπό να συνεχιστεί απρόσκοπτα η καλή συνεργασία της Περιφέρειας, με τη συντριπτική πλειοψηφία των Δημάρχων της Αττικής, σε μία σειρά σοβαρών ζητημάτων, που δεν έχουν σχέση με προσωπικούς σχεδιασμούς» τονίζουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν:

«Το μείζον, εξάλλου, στην υπόθεση, που προκάλεσε τη νευρικότητα του Δημάρχου Αμαρουσίου, είναι το ποια σύμπραξη από τις δύο επίμαχες του βορείου τομέα για το επισιτιστικό πρόγραμμα θα προκριθεί από το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: