ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Δεν είμαστε εκατομμυριούχοι λένε οι φαρμακοποιοί Πάτρας, που καλούν το Υπουργείο να δημοσιεύσει στοιχεία



«Σε κάθε περίπτωση, οι οικονομικές υπηρεσίες, αντί να προχωρούν σε διαρροές που ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, καλό θα είναι να δημοσιοποιήσουν ονόματα, να προχωρήσουν σε κατασχέσεις, ως έχουν υποσχεθεί προεκλογικά και μετεκλογικά, και να αποφεύγουν πρακτικές οι οποίες σπιλώνουν επαγγέλματα και κοινωνικές ομάδες».

Με τα παραπάνω καταλήγει η ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Σύλλογος Αχαΐας, που εκφράζει την εντονότατη δυσαρέσκειά του για ανεύθυνα δημοσιεύματα του διαδικτύου περί εκατομμυριούχων φαρμακοποιών από την πόλη της Πάτρας.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση τονίζονται τα παρακάτω:


«Είναι σε όλους γνωστό ότι από την εργασία του φαρμακείου τέτοια εισοδήματα δεν μπορούν να αποκομιστούν, ούτε σε 4 ανθρώπινες ζωές. Είναι επίσης γνωστό ότι το φορολογικό καθεστώς λειτουργίας των φαρμακείων είναι τόσο διάφανο, ώστε από τις ίδιες τις κρατικές υπηρεσίες θεωρείται πως οι φαρμακοποιοί είναι ο πλέον ειλικρινής κλάδος, στις φορολογικές του δηλώσεις. 

Κανένας επίσης δεν υποχρεώνει το φαρμακοποιό να έχει ως μοναδική ενασχόληση το φαρμακείο και να μην ασκεί άλλου είδους επιχειρηματικές δραστηριότητες, ούτε επίσης αποτελεί καθολικό στοιχείο το δεδομένο πως συγγενικά πρόσωπα κάποιων φαρμακοποιών α’ βαθμού, μπορεί να διαθέτουν αμύθητες περιουσίες. 

Ο τρόπος όμως που είναι διατυπωμένα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δημιουργεί στους πολίτες την αίσθηση του φαρμακείου χρυσορυχείου και αυτό αποτελεί, τραγική τουλάχιστον, ειρωνεία για πολύ μεγάλη μερίδα συναδέλφων που δεν μπορούν πλέον να συντηρήσουν ούτε τις οικογένειές τους από τα εισοδήματα του φαρμακείου.

Σε κάθε περίπτωση, οι οικονομικές υπηρεσίες, αντί να προχωρούν σε διαρροές που ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, καλό θα είναι να δημοσιοποιήσουν ονόματα, να προχωρήσουν σε κατασχέσεις, ως έχουν υποσχεθεί προεκλογικά και μετεκλογικά, και να αποφεύγουν πρακτικές οι οποίες σπιλώνουν επαγγέλματα και κοινωνικές ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: