ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Βίντεο - Κοντονής: Χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο δεν θα ξεκινήσει πρωτάθλημα

Πειθαρχική δίωξη και από την ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό
Φωτογραφία από τα επεισόδια μεταξύ των αιωνίων.

 

Πειθαρχική δίωξη και από την ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό

 




Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό άσκησε και η ΕΠΟ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στη Λεωφόρο, παίρνοντας την σκυτάλη από τη Σούπερ Λιγκ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14 και 15 παρ. 6 (περ. δ και ζ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (αγώνας Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 22-2-2015)".

Κανένα Πρωτάθλημα από τη νέα χρονιά χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο

Ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ιδιαίτερα κατηγορηματικός χαρακτήρισε ως "αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν στα γήπεδα" καταδικάζοντας τα επεισόδια, ειδικά αυτά στη Λ. Αλεξάνδρας την τελευταία Κυριακή με την είσοδο των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και με φωτοβολίδες που είχαν στόχο να χτυπήσουν. "Αν δεν θρηνήσαμε νεκρούς ήταν θαύμα. Αυτή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί" δήλωσε. Αντίστοιχα με σκληρά λόγια καταφέρθηκε και εναντίον των διοικούντων του ποδοσφαίρου που όσα συνέβησαν χθες στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκ.

Όπως υποστήριξε στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή, όφειλε να παρέμβει η αθλητική δικαιοσύνη για τα επεισόδια και ανέφερε τις προγραμματισμένες συναντήσεις, που είχε αλλά και που θα πραγματοποιήσει αλλά όπως είπε "μας πρόλαβαν τα γεγονότα". Επεσήμανε με έμφαση ότι οι ποδοσφαιριστές είναι εργαζόμενοι άνθρωποι και δεν μπορεί να δέχονται επιθέσεις από ένα όχλο που κραδαίνει καδρόνια. "Αυτό εκφεύγει από τα όρια του πολιτισμένου κράτους".

Τέλος αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα που διακατέχει την κυβέρνηση ώστε να λάβει μέτρα τονίζοντας όμως ότι η αστυνομία δεν πρέπει να είναι στα γήπεδα.

"Κανένα πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει αν δεν εγκατασταθεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο" δεσμεύτηκε ο υπουργός καθώς όπως είπε ο ελληνικός λαός το έχει πληρώσει 13 εκ. και δεν έχει γίνει τίποτα. Κλείνοντας τόνισε ότι το ηλεκτρονικό εισιτήριο, ο έλεγχος φιλάθλων και η παρακολούθηση εντός του αγωνιστικού χώρου, συνιστούν απαραίτητες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι "αν δεν λειτουργήσουν αυτά πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: