ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αλέξης του μιλούσε για του Λάλα κι εκείνος άκουσε... πιλάλα!


Για το τραγούδι "Μ' ena palio saravalo" της νεοεμφανισθείσας στο μουσικό στερέωμα Πατρινοπούλας, του έκανε λόγο ο Αλέξης κι εκείνου του δύστυχου, το μυαλό πήγε στις Μερτσέντες (ύπαγε οπίσω μου ζερζεβούλ!) που αγόρασε για πάρτι τους ο Κωστάκης το 2004. Αξίας παρακαλώ 750 χιλιάδων ευρώπουλων κι όχι δραχμών. Για να εξηγιόμαστε δηλαδή.


Και που όπως διέρρευσε, από τον νέο ένοικο του Μαξίμου ζητήθηκαν από τους κατέχοντες αυτές, να τις επιστρέψουν γιατί... η Γιάννα των Ολυμπιακών έχει ανάγκη από σκραπ για να δουλέψει η Χαλυβουργική της! Κι όσα δώσει.

"Πάρε ότι θέλεις παλιατζή..."! Έτσι κι αλλιώς βάρος μας ήσαντε. Μην μας βάλει και κανα πρόστιμο η Εφορία για τα τέλη και την πάθουμε σαν τον Κέρυ στην Αμερική, που τον χαράτσωσαν με πρόστιμο γιατί δεν πήρε τη σκούπα να καθαρίσει από τα χιόνια το πεζοδρόμιο μπροστά από την... παράκα του!

Αλλά ας είναι Το "M' ena palio saravalo" προκαλεί το ενδιαφέρον μουσικόφιλων της ποπ και έντεχνου τραγουδιού. Κι όχι μόνον. Οι κριτικές που ακούγονται ενθαρρύνουν για συνέχιση της προσπάθειας του συγκροτήματος των νέων καλλιτεχνών...

Ακούστε το και κρίνετε εσείς το γούστο του Αλέξη...

Εκτός και εάν ο Αλέξης εννούσε το παλιό αυτοκινητάκι με το οποίο μετακινείται...


Δεν υπάρχουν σχόλια: