ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Χαρές και πανηγύρια στην ''Ώρα Πατρών'' για την νίκη

 


 «Η ενότητα φέρνει αποτέλεσμα οι διασπαστικές κινήσεις και τα "καπελώματα" του κινήματος απομονώνονται»


Χαρές και πανηγύρια στην ''Ώρα Πατρών'' για την νίκη, έχουν στην δημοτική παράταξη «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» μετά την ανακοίνωση του θετικού αποτελέσματος, για το άνοιγμα των καταστημάτων της Πάτρας από την ερχ. Δευτέρα. Και δεν το κρύβουν, άλλωστε. 

Στο fb πόσταραν τα παρακάτω, που συνοδεύονται από τις τρεις εικόνες (σ.σ.: άνω). Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η συνεύρεση του κομμουνισταρά δημάρχου Πατρέων, που την π. Κυριακήν άνοιξε το Δημαρχείο για να υποδεχθεί τον κυβερνητικό υπουργό της ακροδεξιάς, Στ. Πέτσα, δεινό εχθρό του Αλ. Τσίπρα. Για να επιβεβαιώσει έτσι, την ρήση ότι τα... ετερώνυμα έλκονται!

Στην ανάρτησή τους οι της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ αναφέρουν τα παρακάτω:

«Οι κινητοποιήσεις των Εμπορικών και Επαγγελματικών φορέων τής Αχαΐας έφεραν αποτέλεσμα, να ανοίξει το λιανεμπόριο από τη Δευτέρα 12/4/21. Η δημοτική μας παράταξη Ωρα Πατρών συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των φορέων και με πρόταση της ήρθε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας. Η ενότητα φέρνει αποτέλεσμα οι διασπαστικές κινήσεις και τα "καπελώματα" του κινήματος απομονώνονται. Έκαστος εφ ω ετάχθη.... Κοινωνία της αλληλεγγύης,κοινωνία της συνοχής... Όλοι μαζί...

Σημ.: Το istologio G. Mosxou, να συμπληρώσει μόνον ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Βαγενάς στο fb ανάρτησε ότι τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρώ! 

Μάλλον κάτι θα ξέρει για να το γράφει... 

Επίσης, ο Γιώργος Ρώρος υπήρξε επί πολλά χρόνια πρόεδρος του ΕΕΣΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: