ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Άρχισαν οι διακοπές ρεύματος των φτωχών καταναλωτών



Σκάνδαλο της ΝΔ στη ΔΕΗ, με την αύξηση της τιμής του ρεύματος κατά 16%, ενώ παράλληλα κατήργησε το 10% της μείωσης τιμής του τιμολογίου για τους συνεπείς καταναλωτές.

Παράλληλα ο Χατζηδάκης μοιράζει εκατομμύρια, bonus και λιμουζίνες στα Golden Boys


Και στο μεταξύ έχουν αρχίσει και στην Πάτρα οι διακοπές ρεύματος σε φτωχούς καταναλωτές που με το ζόρι τα έβγαζαν πέρα με την βοήθεια και του μερίσματος, που διέθετε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Με το κόψιμο όμως αυτής της επιδότησης άνθρωποι, συμπολίτες, που δεν έχουν που την κεφαλή κλίναι, βρέθηκαν μετέωροι μέρες των Χριστουγέννων που πέρασαν  και τώρα τους κυνηγάει ο λογαριασμός της ΔΕΗ.

Χαρακτηριστική η περίπτωση δύο κυριών, εκ των οποίων η μία κρεβατωμένη, ζουν σε φτωχική οικία των Εβραιομνημάτων και σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωποι με την  απόφαση της ΔΕΗ για αποκοπή της ρευματοδότησής της οικίας που στεγάζονται με ενοίκιο. Χάρη στη επέμβαση γειτόνισσας και την υποχωρητικότητα του υπαλλήλου δόθηκε αναβολή, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει διακανονισμός δόσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: