ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: «Μέχρι σήμερα σιωπούσαμε γιατί ελπίζαμε»


Διαβάστε πως σχολιάζουν την απόφαση της κυβέρνησης για αποστολή ελληνικών Patriotsστη Σαουδική Αραβία
«Μέχρι σήμερα σιωπούσαμε γιατί ελπίζαμε ότι όλα αυτά αποτελούσαν διαρροές ανεύθυνων κύκλων.

Σήμερα όμως που επιβεβαιώνονται από το ίδιο το Μαξίμου, συνειδητοποιούμε ότι ο βασικός υπεύθυνος αυτής της ανευθυνότητας στο χειρισμό θεμάτων εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας για τη χώρα, είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης».
Τα παραπάνω σχολιάζουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ που επιμένουν ότι:
«Η απόφαση της Κυβέρνησης να εμπλέξει τη χώρα σε στρατιωτικές επιχειρήσεις τρίτης χώρας και εν προκειμένω της Σαουδικής Αραβίας, επιχειρήσεις που δεν βρίσκονται υπό την ομπρέλα του ΟΗΕ ή άλλων διεθνών οργανισμών στους οποίους συμμετέχει η Ελλάδα, μας εμπλέκει σε μεγάλους και ανώφελους κινδύνους.
Η διαφοροποίηση του κ. Μητσοτάκη από την ΕΕ σε σχέση με την εκτέλεση Σολεϊμανί και τώρα η σπουδή του για ενεργό εμπλοκή της χώρας στις συγκρούσεις της Μέσης Ανατολής αποτελούν εξαιρετικά επικίνδυνες εξελίξεις. Ειδικά δε αν οδηγούν και στην αποστολή στελεχών των Ένοπλων Δυνάμεων στη Σαουδική Αραβία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: