ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Αχτσιόγλου: Υπουργός ανεργίας αναδεικνύεται ο Βρούτσης

«Η παρέμβαση του υπουργείου Εργασίας για τις 24 απολύσεις στην Τράπεζα Πειραιώς ήταν καταλυτική… για την τράπεζα» αναφέρει η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Όπως σημειώνει, «καμία απόλυση δεν ανακλήθηκε, ενώ το δίδυμο Βρούτση–Στρατινάκη έβαλε τα γυαλιά στο HR της Τράπεζας Πειραιώς, οδηγώντας και άλλους 80 εργαζόμενους σε εθελούσια έξοδο».

«Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι ο υπουργός που κατέχει το ρεκόρ ανεργίας του 28% θα λειτουργούσε προς όφελος της Τράπεζας Πειραιώς και σε βάρος των εργαζομένων.

Δεν έχουμε, επίσης, καμία αμφιβολία για τους λόγους που ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να απαντήσει στην ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα εργασιακά» τονίζει η Έφη Αχτσιόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: