ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Ποιος από τη ΝΔ τολμά να ζητήσει εξηγήσεις από Σαμαρά;

Ώρα Σαμαρά, για Μητσοτάκη...
«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, αναφορικά με την απουσία του από τη Βουλή, στη διάρκεια της ψήφισης της τροπολογίας που θα έσωζε ΠΑΟΚ και Ξάνθη από τον υποβιβασμό. 


Η δήλωση των «συνεργατών» του Αν. Σαμαρά, έρχεται τη στιγμή που από την κυβέρνηση επιχείρησαν να υποβαθμίσουν την εσωκομματική ρήξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, πηγές της Νέας Δημοκρατία είχαν ανακοινώσει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «καλύφθηκε» από τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Όπως δήλωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, ο κ. Σαμαράς τον πήρε τηλέφωνο μετά την ψηφοφορία και του είπε πως «οι λόγοι της απουσίας του ήταν προσωπικοί».

Με ενδιαφέρον, πλέον, αναμένεται η αντίδραση της πλευράς του Κ. Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: