ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Σςςςςςς. Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη κοιμάται!




Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για την κατάσταση στα Βίλια, ως συνέχεια του κλεισίματος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας εξαιτίας της χιονόπτωσης!

Σςςςςςς. Το «επιτελικό κράτος» του Μητσοτάκη κοιμάται! Τόσο «επιτελικό» είναι το κράτος που κατά τη διάρκεια μιας χιονόπτωσης -εδώ και μέρες προβλεπόμενης από την ΕΜΥ- δεν μπορεί να κρατήσει ανοιχτή ούτε τη μεγαλύτερη εθνική οδό της χώρας, τη στιγμή μάλιστα που δεν υπήρξε σοβαρό τροχαίο συμβάν όπως άλλοτε.


Πέντε εκατοστά χιονιού ήταν αρκετά για να οδηγήσουν το πολυδιαφημισμένο... επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη στην κατάρρευση. Μέχρι πριν λίγες ημέρες διατυμπάνιζαν την αποτελεσματικότητα του. Και όταν προέκυψε το πρόβλημα, προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από το φιάσκο που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία εκατοντάδων πολιτών, καρατόμησαν τον διοικητή της τροχαίας. Τέτοιοι επικοινωνιακοί αντιπερισπασμοί δεν πείθουν κανέναν. Η ευθύνη για το κλείσιμο της εθνικής οδού ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αναφέρουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Για παράδειγμα, οι κάτοικοι πολλών οικισμών στα Βίλια, περνούν τραγικές στιγμές,  παραμένοντας χωρίς ρεύμα και νερό για τέσσερις και πλέον ημέρες, λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας. Χθες πολίτες έχοντες ανάγκη περίθαλψης διακομίστηκαν με στρατιωτικά μέσα!

Η Δυτική Αττική είναι ακόμη μια φορά αντιμέτωπη με την αναποτελεσματικότητα και δυσλειτουργία του επιτελικού κράτους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.  Αρκετά προβλήματα στα δίκτυα δεν έχουν αποκατασταθεί, οι δρόμοι είναι μη προσπελάσιμοι και πολλά σπίτια παραμένουν κρυμμένα κάτω από το χιόνι, όμως ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από την επικοινωνιακή στρατηγική του. Η έλλειψη συντονισμού της πολιτικής ηγεσίας και των αρμόδιων φορέων είναι πλέον εγκληματική και προκαλεί ανασφάλεια και οργή στους πολίτες.

Προτεραιότητα όμως…  οι διακοπές του Πρωθυπουργού!

Αλλά, σκεφτείτε, έστω και για λίγο. Εάν στη θέση του Πατούλη σήμερα βρισκόταν η Δούρου το τι θα άκουγε η δόλια από τα σαρκοβόρα του Δεξιού Τύπου. Αν αντί Μητσοτάκη είχαμε Τσίπρα, φαντάζεστε το τι θα άκουγε ο άσπλαχνος και αλόγιστος νεαρός, που ξεκίνησε για διακοπές ενώ η ΕΜΥ προειδοποιούσε για τον χαλασμό που θα έρθει;

Σήμερα όμως, οι καλοπληρωμένοι  της... δημοσιοκαφρίας σιωπούν. Και το χειρότερο είναι ότι τη νύφη την «πληρώνουν» και έντιμοι δημοσιογράφοι, που όμως η διεύθυνση κάθε ΜΜΕ τους έχει στην... γωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: