ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Αν και ΣΥΡΙΖΑ τους έκοψε το μεροκάματο σύριζα!


Φωτογραφία αρχείου: Καθαρίστριες του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα σε κινητοποίηση στις 13-3-2018, μετά την πληροφόρηση του διοικητή κ. Σερεμέτη ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει τις συμβάσεις τους. Και ήταν επιλογή κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αυτός ο Διοιηκητής!



Ο διοικητής του νοσοκομείου Πατρών Άγ. Ανδρέας κ. Σερεμέτης, τοποθετημένος με 5ετή θητεία, εξυπηρετεί την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης και ψυχρά πετά Καθαρίστριες στο πεζοδρόμιο!


Ένα ακόμη στιγμιότυπο, που αναμένεται να επαναληφθεί.
Δυστυχώς, με μία κακιά είδηση ξεκινά ο χρόνος για το Isologio G. Mosxou, που ήλπιζε σε χαρμόσυνη και ελπιδοφόρα μετάβαση στο 2020, για τις καθαρίστριες του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας!
__________________

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ



Πρωτοχρονιάτικος «μποναμάς» ανέμενε καθαρίστριες του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ο «Άγ. Ανδρέας» χθες, τελευταία ημέρα του απελθόντος χρόνου 2019, κατόπιν αρμόδιας εισηγήσεως. Και ο διοικητής κ. Σερεμέτης, τοποθετημένος από τον ΣΥΡΙΖΑ με 5ετή θητεία, αλλά «υπ' ατμόν» από την ακραία πολιτική του υπ. Κικίλια, που ζητούμενο είναι εάν θα του αφήσει περιθώριο να ολοκληρώσει την συμβατική του υποχρέωση,  εξυπηρετώντας την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, αποδέχεται ασμένως τις όποιες προτάσεις, προκαλώντας σκεπτικισμό στον χώρο της Αριστεράς, για την ορθότητα της απόφασης τοποθέτησής του, χωρίς κοινωνικά κριτήρια.



Ήδη στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ  κρίνεται ως μέγα σφάλμα, που δεν πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον και που κυρίως θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν για την στερεή συγκρότηση του υπό σύσταση νέου φορέα. 



Και ενώ κυοφορείτο πως θα δοθεί από την Διοίκηση του νοσοκομείου τουλάχιστον τρίμηνη παράταση στις καθαρίστριες που έληγε η σύμβασή τους, χθες αντί αυτής τους επεδόθη οριστική λήξη της εργασίας τους.



Και  αυτό παρά το νόμο ΦΕΚ 204/16-12-2019 σύμφωνα με τον οποίο δίδεται παράταση σε όλες τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου  μέχρι 30-6-2020, ώσπου να προκηρυχθούν νέες προκηρύξεις για συμβάσεις.



Παράλληλα αντί για εξάμηνη παράταση χρόνου εργασίας στις άλλες ειδικότητες εργαζομένων, κατά το παράδειγμα του Νοσοκομείου Ρίου,  ελήφθη απόφαση για παραμονή ενός ακόμη τριμήνου. Πρόκειται για απασχολούμενους στην σίτιση, την ασφάλεια κλπ.



Πριν την λήξη της σύμβασης των απολυμένων καθαριστριών, γινόταν έντονο το πρόβλημα έλλειψης ατόμων για την εύρυθμη λειτουργία της Καθαριότητας, καθώς τα υπάρχοντα άτομα υποχρεώνονται σε επιπρόσθετη εργασία, κάτι που αναμένεται να επιταθεί από σήμερα, αφού οι θέσεις απασχόλησης είναι συγκεκριμένες και αφορούν πλήρωση καθημερινών αναγκών της υπηρεσίας.



Τούτο είναι ένα ακόμη στοιχείο που εξωθεί το προσωπικό σε κινητοποίηση για την προστασία των θέσεων και την φραγή της επιλεγμένης τακτικής του διοικητή κ. Σερεμέτη να συμπληρώσει το κενό ατόμων με έκτακτη επιπρόσθετη εργασία των ήδη εργαζομένων γυναικών στην Καθαριότητα, οι οποίες παραμένουν έως τον Απρίλιο του 2020.



Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων συμπεριλαμβάνεται συνέλευση αύριο μεσημέρι, στις 2 παρά τέταρτο, στο χώρο του Αμφιθεάτρου του Νοσοκομείου. Εκεί θα  εκτεθεί το θέμα από το σωματείο των Καθαριστριών και αναμένεται η λήψη αποφάσεως!



Χαρακτηριστικό σημείο της αγανάκτησης που διακατέχει τις εργαζόμενες είναι τα σχόλια των καθαριστριών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ενώ ένα από αυτά απευθλυνεται στην διοίκηση του Νοσοκομείου:

2 ώρες ·  · ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΈΑ ΠΟΥ ΈΔΩΣΕ ΜΌΝΟ 3 ΜΉΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΈΔΙΩΞΕ ΚΑΘΑΡΊΣΤΡΙΕΣ . ΑΥΤΉ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΉ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΑΚΟΎΣ ΔΟΙΚΗΣΗ !!!!

23 ώρες ·  · Με μεγάλη έκπληξη σήμερα , αφού είχαμε την συγκυρία που θα πήγαιναν για παράταση για τρείς μήνες ΔΙΩΨΑΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Αγ ΑΝΔΡΕΑ !!!! ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΈΡΑ ΣΉΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΊΑ .!!!! ΓΙΑΤΊ ; ΑΦΟΎ ΔΩΘΕΙΚΑΝ 3 ΜΉΝΕΣ ΠΑΡΆΤΑΣΗ ;;;; ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΘΑΡΊΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΥΠΌΓΡΑΨΑΝ…

14 ώρες ·  · 2020 Κάνε τούμπα όλα και Φέρε πίσω τον Αλέξη . Καλή χρονια σε ολους !!!!
Σελίδα · Αρέσει σε 138

· ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ

30 Δεκ 2019 ·  · 3 ΜΉΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΌΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ 24 ΣΥΜΒΑΣΙΟΎΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΈΛΕΙΩΝΑΝ 31-12-2019 ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΠ Αγ ΑΝΔΡΕΑ .
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΈΑ ΠΟΥ ΈΔΩΣΕ ΜΌΝΟ 3 ΜΉΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΈΔΙΩΞΕ ΚΑΘΑΡΊΣΤΡΙΕΣ .
ΑΥΤΉ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΉ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΑΚΟΎΣ ΔΟΙΚΗΣΗ !!!!
Αρχή φόρμας
  • Vaggelis Mammos Καμάρι, οπωσδήποτε χρειάζεστε και νομική κάλυψη για προφανής λόγους. Πότε δεν ξέρεις τι δικαιολογίες μπορεί να προβάλει η άλλη πλευρά
Τέλος φόρμας
Galatia Pouliasi ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ/ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΩΜΕ ΧΟΝΔΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΥΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ.

κωνσταντινος κωστας καπραλος τώρα κυβερνάνε οι ύαινες.... τι περιμένεις...
αγώνας αγώνας αγώνας για να πάνε από κει που ήρθανε. .
κωνσταντινος κωστας καπραλος Souzana Vasileia είναι στο χέρι του διοικητή όμως....??? όταν έχει πάρει εντολές... για απολύσεις.... Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να υποβάλει την παραίτησή του....

Galatia Pouliasi κωνσταντινος κωστας καπραλος δεν πηρε καμμια εντολη για απολυση.Σιτιση και ασφαλεια πηραν παραταση.Οι καθαριστριες οχι.και ειχαν μπει και οι τρεις κλαδοι με την ιδια συμβαση.Στο ριο οι συναδελφισες υπεγραψαν χθες την 6μηνη παραταση τους.Στον Ευαγγελισμο το ιδιο.Στα Τρικαλα το ιδιο.Σε εμας οχι.γιατι?Κατα τα αλλα παλεψε ο Πολακης για τις παρατασεις,τα καταφερε και ιδου το αποτελεσμα.Τον εγραψαν κανονικα οι δικοι μας.Και μιλαμε για 4 ατομα Κωστα.4 απαραιτητα ατομα για το νοσοκομειο.

Χρύσα Κατσελή Δεν το αφηνουμε ετσι ολοι μαζι μπορουμε με απεργια να βρωμισουν κ τοτε θα δουνε τη αξιζουμε ειμαστε ο πρωτος κρικος της αλυσίδας κ μας βλεπουν για το τελευταίο. Παμε δυναταααααααααααα.

2 ώρες ·  · ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΈΑ ΠΟΥ ΈΔΩΣΕ ΜΌΝΟ 3 ΜΉΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΈΔΙΩΞΕ ΚΑΘΑΡΊΣΤΡΙΕΣ . ΑΥΤΉ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΉ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΑΚΟΎΣ ΔΟΙΚΗΣΗ !!!!


Σελίδα · Αρέσει σε 16 χιλ.
"Best Beauty Blog Award 2016" by Marie Claire.

Με μεγάλη έκπληξη σήμερα , αφού είχαμε την συγκυρία που θα πήγαιναν για παράταση για τρείς μήνες ΔΙΩΨΑΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Αγ ΑΝΔΡΕΑ !!!! ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΈΡΑ ΣΉΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΊΑ .!!!! ΓΙΑΤΊ ; ΑΦΟΎ ΔΩΘΕΙΚΑΝ 3 ΜΉΝΕΣ ΠΑΡΆΤΑΣΗ ;;;; ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΘΑΡΊΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΥΠΌΓΡΑΨΑΝ…

· 2020 Κάνε τούμπα όλα και Φέρε πίσω τον Αλέξη . Καλή χρονια σε ολους !!!!

Σελίδα · Αρέσει σε 138

 ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ

30 Δεκ 2019 ·  · 3 ΜΉΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΌΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ 24 ΣΥΜΒΑΣΙΟΎΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΈΛΕΙΩΝΑΝ 31-12-2019 ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΠ Αγ ΑΝΔΡΕΑ .

Φίλος
23 Δεκ 2019 ·  · ΑΛΕΞΗΣ ήσουν ήρωας (μα αδικηθηκες) !!! Χωρίς να ξέρει αυτός ο λαός αδίκησε τον αυτό του .

Με μεγάλη έκπληξη σήμερα , αφού είχαμε την συγκυρία που θα πήγαιναν για παράταση για τρείς μήνες ΔΙΩΨΑΝ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Αγ ΑΝΔΡΕΑ !!!! ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΈΡΑ ΣΉΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΊΑ .!!!! ΓΙΑΤΊ ; ΑΦΟΎ ΔΩΘΕΙΚΑΝ 3 ΜΉΝΕΣ ΠΑΡΆΤΑΣΗ ;;;; ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΘΑΡΊΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΥΠΌΓΡΑΨΑΝ ΣΎΜΒΑΣΉ ΓΙΑ 3 ΜΉΝΕΣ .!!!!! ΈΛΕΟΣ ΠΟΙΑ !!! ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑ ΒΆΖΕΤΕ ΤΟ ΠΟΙΌ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΚΛΑΔΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΈΤΣΙ !!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΊΑ ΜΕ ΕΡΓΟΛΆΒΟΥΣ !!!
Αρχή φόρμας
  • Stauroula Kosiva Μα υφίσταται νόμος ΦΕΚ 204/16-12-2019.συμφωνα με την νομοθεσία παράταση όλες οι σοχ μέχρι 30-6-2020..ώσπου να προκηρυχθούν νέες προκηρύξεις για συμβασεις
Χρύσα Κατσελή Λυπάμαι πολυ μα δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όλες μαζί μπορούμε.

Popi Mougogianni Είμαστε υπεραριθμες κ έχουμε ανάρμοστη συμπεριφορά. Κ κοίτα τώρα ποιος μιλάει για συμπεριφορά, η Πανεπιστημαικης μόρφωσης προϊσταμένη Επιστασιας.....

Λάμπρος Λαμπρόπουλος Θα καθαρίσει ο Πετρόπουλος με τον Γιαννακό..Μείνετε ήσυχοι..
  • Souzana Vasileia Λάμπρος Λαμπρόπουλος Χρόνια πολλά Καλή Χρόνια κ. Λάμπρο .
    Ο Πετρόπουλος ούτε στο σωματιο δεν μας δέχτηκε να μας γράψει . Αυτό είναι μάθημα για μερικές καθαρίστριες .
    Μόνο ο Πολακης έδωσε πόλεμο για να έχουν δουλια με αξιοπρέπεια . …
    Δείτε περισσότερα
Λάμπρος Λαμπρόπουλος Καλη χρονιά και καλή δύναμη στον αγώνα σας..Ας βάλουν κάποτε μυαλό και να καταλάβουν ποιοι είναι μαζί τους..Ας στείλουν τους Πετρόπουλους στα σκουπίδια που είναι η θέση τους..Αρκετά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:





Δεν υπάρχουν σχόλια: