ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Για την εξαγορά της εταιρείας EDS από τη ΔΕΗ


Σημεία από την απάντηση του Γ. Σταθάκη σε κοινοβουλευτική ερώτηση της ΔΗΣΥ

- Η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛ. θα πρέπει να βρίσκονται σε μεγάλη απόγνωση, αυτόν τον καιρό, για να ανασύρουν, τώρα, ένα θέμα το οποίο είναι τόσο κρυστάλλινο. Όλη η διαδικασία για την εξαγορά της EDS από τη ΔΕΗ ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο και ολοκληρώθηκε με απόλυτη διαφάνεια.


- Όλο το χρονικό, ακολούθησε την καθιερωμένη διαδικασία με την οποία γίνονται οι εξαγορές διεθνώς. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Όλα έγιναν δημόσια.

- Έχουμε τη συμφωνία των Πρεσπών που εσείς θεωρείτε επιζήμια για τη χώρα. Κι εμείς προωθούμε, μέσω της ΔΕΗ, μια επένδυση για να περάσουμε στην άλλη πλευρά την πολιτικά επιζήμια για τη χώρα μας απόφαση; Αυτό μας λέτε; Για να έχει λογική συνάφεια ο συλλογισμός σας, θα έπρεπε η Συμφωνία να είναι ωφέλιμη για εμάς, επιζήμια γι΄ αυτούς και εμείς να εμπλεκόμαστε σε τέτοιου τύπου συναλλαγές ώστε να πείσουμε τους γείτονες να τη δεχθούν. Το ανάποδο δεν μπορεί να ισχύει.

- Η ΔΕΗ συμμετείχε στους διαγωνισμούς για τα υδροηλεκτρικά της Αλβανίας, στην Τουρκία, στη Βοσνία Ερζεγοβίνη κ.ο.κ. Άρα, υπάρχει μια γκάμα ενεργειών στις οποίες προχωράει η ΔΕΗ τον τελευταίο έναν χρόνο και μία από αυτές ήταν και η συγκεκριμένη.

- Έχει τηρηθεί η προβλεπόμενη νομοθεσία από τον Κανονισμό της Βουλής, βάσει της οποίας οφείλουν να ελέγχονται από την αρμόδια Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου συμβάσεις που υπερβαίνουν το ποσό των 20 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: