ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Στον Εισαγγελέα η υπόθεση της βίλας Πελετίδη

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πατρών, για την διερεύνηση τυχόν αξιόποινων πράξεων, όσον αφορά την βίλα του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα Πατρών, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, ο βουλευτής.

Μας χρωστούσαν,

ζητούν και το βόδι

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Εξαπολύει τους "σπίρους" της στο διαδίκτυο και στην πατραϊκή κοινωνία για να καλύψει τον... «αγωνιστή δήμαρχο»!


Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Ο Δήμαρχος Πατρέων υπόλογος στον πατραϊκό λαό για τον αποκλεισμό της παραλίας Αραχωβιτίκων, με την οικογενειακή αγορά του, της βίλας που είναι χτισμένη πάνω στο κύμα και ενώ οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Ρίου είχαν δρομολογήσει διαδικασίες διάνοιξης, αντί να απαντήσει ο ίδιος και να απολογηθεί γι αυτό που τον εγκαλούν, σηκώνει αχό βάζοντας την δημοτική αρχή μπροστά. Πρακτικές μπερτοδούλειες, παλαιοκομματικές, που δεν επιτρέπονται σε άτομα της Αριστεράς.

Το ζήτημα είναι απλό. Ο πολίτης Κωνστ. Πελετίδης, που αναλαμβάνοντας δήμαρχος Πατρέων δεν είχε σχέση με τέτοιες πρακτικές, βρέθηκε το 2014, εν μέσω οικονομικής κρίσης, όντας δήμαρχος να είναι οικογενειακός συμμέτοχος  κτίσματος παραθαλάσσιου, που εμποδίζει την διέλευση πεζών, ατόμων Α Με Α, ποδηλατιστών κ.α.

Η υπ. Οικονομικών Κατερ. Παπανάτσιου ζητά στοιχεία από τον Δήμο Πατρέων για αυτά τα ζητήματα που βρίθουν στα όριά του, αλλά ο σημερινός δήμαρχος για λόγους προσωπικούς του δεν ανταποκρίνεται. Αντιθέτως, στο χορό μπαίνει το ΚΚΕ, του οποίου είναι ο εκλεκτός μεταξύ τεσσάρων δημάρχων, προσκείμενων σε αυτό και εξαπολύοντας τους σμπίρους του προσπαθούν να  κάνουν το μαύρο - άσπρο, των όσων λέει για το ζήτημα η κα Παπανάτσιου. 


Εξαπολύει τους "σπίρους" της στο διαδίκτυο και στην πατραϊκή κοινωνία για να καλύψει τον... «αγωνιστή δήμαρχο»!

Η υφυπουργός κα Παπανάτσιου απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Νικολόπουλου στις αρχές του μήνα απάντησε:  

«Η φερόμενη ιδιοκτησία Πελετίδη βρίσκεται εκτός ζώνης αιγιαλού και τμήμα αυτής εντός ζώνης παραλίας» ανέφερε τονίζοντας ότι η Κτηματική Υπηρεσία Αχαΐας έχει ήδη πραγματοποιήσει έλεγχο των καθορισμένων οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας στην επίμαχη ιδιοκτησία.

Η Κτηματική έχει ζητήσει εγγράφως από τον Απρίλιο του 2018 για τη ζώνη παραλίας από τον Δήμο Πατρέων, ο οποίος απάντησε με δύο επιστολές του (5/18 και 6/18) ότι δεν έχει συνταχθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο πράξη αναλογισμού αποζημίωσης και «ως εκ τούτου δεν υπάρχουν στοιχεία εάν υπάρχουν ρυμοτομούμενες εκτάσεις και επικείμενα που δεν έχουν αποζημιωθεί, ούτε διαθέτουν συμβολαιογραφικές πράξεις παραχωρήσεων σε κοινή χρήση».

Τέλος η υφυπουργός απάντησε ότι το τμήμα της ζώνης του αιγιαλού που αναφέρεται η ερώτηση του Ν. Νικολόπουλου χρήζει καθορισμού, ο οποίος έχει ζητηθεί από τον Δήμο Πατρέων με έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας.


Αυτό από μόνο του τα λέει όλα, όσα θα μπορούσαν να γραφούν για την παρανομία!

Ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων καλύπτει την αγορά Πελετίδη

Η δημοτική Αρχή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει προσωπική επίθεση στο Νίκο Νικολόπουλο, τον οποίο κατηγορεί ότι «έχει αναλάβει εργολαβικά να σύρει το χορό της συκοφαντικής εκστρατείας κατά του Δημάρχου», ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη!

Παράλληλα θεωρούν υπεύθυνη συνολικά την αντιπολίτευση για την αποκάλυψη.

Επίσης ο πρώην αντιδήμαρχος Ρίου Γιάννης Τσιμπούκης,  μίλησε για το θέμα που προ ημερών είχε φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων και συνεχίζοντας επανέλαβε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7»:  

«Είχε ληφθεί μια σειρά αποφάσεων για παρεμβάσεις στην ακτογραμμή από Ψαθόπυργο μέχρι και τον Καστελόκαμπο και επί θητείας του αείμνηστου Χρήστου Λιακόπουλου είχαν ληφθεί όλες οι αποφάσεις για να γίνουν οι πράξεις αναλογισμού. Αυτές ολοκληρώθηκαν το 2011, ο Δήμος Ρίου "απορροφήθηκε" από το Δήμο Πατρέων κι έκτοτε δεν έχει προχωρήσει τίποτα. Οι αποφάσεις αυτές είναι σκληρές για την περιοχή γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαν ληφθεί για λόγους που ο καθένας μπορεί να φανταστεί. Η δημοτική Αρχή Δημαρά αλλά και τώρα του Κ. Πελετίδη δεν έχει προχωρήσει. Και αυτό με ανησυχεί. Το έφερα στην επικαιρότητα μήπως και θορυβηθεί», τόνισε. 

«Στα Αραχωβίτικα, είναι αναγκαία η διάνοιξη στην ιδιοκτησία Αποστολάκη, όπου είναι η αρχή της παραλιακής που ονομάστηκε το καλοκαίρι από τα Μ.Μ.Ε. και ως "Μάτι των Αραχωβιτίκων"».

Αντί επίλυσης του προβλήματος -κι ενώ ο δήμαρχος Πατρέων βρίσκεται σε διαρκή αφάνεια από την ημέρα που αποκαλύφθηκε η καταπάτηση του δημοσίου χώρου, με την μάντρα μέσα στο κύμα- βγαίνει η δημοτική υπηρεσία και βρίσκεται συνένοχη.    

Η ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής έχει ως εξής:

«Ο γνωστός ακροδεξιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, που έχει αναλάβει εργολαβικά να σύρει το χορό της συκοφαντικής εκστρατείας κατά του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, προχώρησε σήμερα σε νέα άθλια "παράσταση" στα δικαστήρια της Πάτρας. Ως εδώ με τα ψέματα και την πολιτική αλητεία. Τέλος στην ανοχή.

Οι λασπολόγοι και όσοι συνειδητά διασπείρουν ψεύδη ενόψει των δημοτικών εκλογών θα κληθούν να απολογηθούν, πρώτα από όλα στον πατραϊκό λαό.

Η αλήθεια θα λάμψει για μια ακόμη φορά, γιατί δεν υπάρχει καμία παρανομία. Οι Πατρινοί μας γνωρίζουν όλους πολύ καλά και θα δώσουν σύντομα την απάντησή τους».
________________
Υ/Γ: Και τέλος μία απορία που όλοι οι συνετοί πολίτες της Πάτρας έχουν; Δηλαδή όλα έχουν καλώς στα Αραχωβίτικα; Κι αν είναι έτσι γιατί πρώην Δήμος Ρίου πριν αποκαλυφθεί το θέμα είχε ξεκινήσει διαδικασίες διάνοιξης;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ



Γ. Τσιμπούκης: Να ανοίξουν οι κλειστές παραλίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: