ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Θέλοντας και μη, η ΝΔ επιλέγει Φαρμάκη για την ΔΕ

Είναι επίσημο! Ο Φαρμάκης πήρε το "χρίσμα" από τον Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας  Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής
 
Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, τον οποίο θα στηρίξει η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τού ευχήθηκε καλή επιτυχία, τονίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας που, όπως είπε, έχουν τεράστιες αναξιοποίητες δυνατότητες, αλλά και πολλά προβλήματα.


Ο Νεκτάριος Φαρμάκης είναι από το Αγρίνιο, είναι 38 ετών , παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Με τη σύζυγό του έχουν δικηγορικό γραφείο στο Αγρίνιο.

Είναι ήδη Περιφερειακός Σύμβουλος και ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στην Αιτωλοακαναρνανία με τον συνδυασμό του Ανδρέα Κατσανιώτη, το 2014.

Το 2010 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς στον νομό Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό του Γ. Παπαναστασίου.


Πάντως, απ' ότι ακούστηκε στους κόλπους της ΝΔ στην Αχαΐα, οι πολίτες αιφνιδιάστηκαν στο άκουσμα ενός ακόμη προσώπου, αυτού του υιού Στεφανόπουλου, που πολύ θα ήθελαν οι διοικούντες το κόμμα να τον έχουν υποψήφιο Περιφερειάρχη. 

Αρνουμένου όμως αυτού και αφού περιπλανήθηκαν  ανάμεσα σε πρόσωπα, που λίγο θα μπορούσαν να διεμβολίσουν την υποψηφιότητα Κατσιφάρα, η οποία φαίνεται να προωθείται και με την άτυπη συμβολή  κυβερνητικών στελεχών, με τα οποία, ας σημειωθεί ιδιαίτερα, έχει άριστη συνεργασία, η ΝΔ θέλοντας και μη θέλοντας  κατέληξε στην δημοσιοποίηση του Νεκτάριου Φαρμάκη, που όμως από ελάχιστη έως καθόλου είναι η συνεισφορά του στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΔΕ.

Όσον αφορά για τον υιό του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, φαίνεται ότι συνεκτίμησε το πολιτικό κλίμα, κράτησε κατά νου τις αποστάσεις από το πολιτικό σκηνικό της ΝΔ κατά το παράδειγμα του αείμνηστου πατρός του, ενώ πιθανολογείται ότι οι εισηγήσεις που δέχθηκε από το περιβάλλον του δεν ήταν θετικές. 

Επιπλέον ούτε ευνοϊκό κλίμα διαμορφωνόταν καθώς τοπικοί παράγοντες σε εισηγήσεις τους στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έθεσαν ερωτηματικά για την προοπτική Στεφανόπουλου, με κύριο επιχείρημα την παντελή αποχή του από το πολιτικό "γίγνεσθαι", και δεν είχαν άδικο, οπότε η προοπτική συμμετοχής του ακυρώνονταν.





Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: