ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ζάεφ: Με τον Αλ. Τσίπρα παραμένουμε στη Συμφωνία

Η ανάληψη του υπουργείου Εξωτερικών από τον πρωθυπουργό έστειλε πολλαπλά μηνύματα, εντός και εκτός της χώρας. Κυρίως όμως σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και του ίδιου του Αλ. Τσίπρα να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου η συμφωνία των Πρεσπών να ολοκληρωθεί με επιτυχία και να μπει τέλος στο πρόβλημα που ταλανίζει τις δυο χώρες εδώ και 25 χρόνια. 


Άλλωστε ο Αλ. Τσίπρας υπήρξε ο αρχιτέκτονας και ο πιο θερμός υποστηρικτής της συμφωνίας. Έτσι, στο εξωτερικό, πρώτος αποδέκτης του μηνύματος που εξέπεμψε ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν η ΠΓΔΜ και η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ.

«Με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα παραμένουμε από κοινού απόλυτα προσηλωμένοι στην προοπτική των νέων Βαλκανίων του 21ου αιώνα, όπου θα οικοδομηθεί φιλία, θα αναβαθμιστεί η συνεργασία, θα συνεισφέρουμε στην βελτίωση της οικονομικής ανάπτυξης και της ανάπτυξης των χωρών μας, οι πολίτες θα είναι πιο ευτυχισμένοι και, ασφαλώς, (θα συνεισφέρουμε) στην αύξηση των εμπορικών συναλλαγών, των νέων επενδύσεων και στην βελτίωση του οικονομικού επιπέδου των πολιτών της Μακεδονίας και της Ελλάδας», ανέφερε σήμερα ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση σχετικά με την χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ζόραν Ζάεφ πρόσθεσε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και ότι παραμένει προσηλωμένος στα συμφωνηθέντα, καθώς και ότι αναλαμβάνει και το αξίωμα του υπουργού Εξωτερικών, με στόχο να διασφαλιστεί η υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: