ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Γεροβασίλη: Στόχος η επίλυση υποστελέχωσης της ΕΛΑΣ


 

Η Ελλάδα ήταν και είναι από τις πιο ασφαλείς χώρες

Για το θέμα της ασφάλειας η κ. Γεροβασίλη ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα ήταν και είναι από τις πιο ασφαλείς χώρες με βάση τα στοιχεία. "Εμείς παλεύουμε και δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις να φτάσουμε στο στόχο, ο Έλληνας πολίτης να αισθάνεται ασφαλής".

"Έχω θέσει ως στόχο της θητείας μου να επιλύσω την υποστελέχωση της ΕΛ.ΑΣ." τόνισε η κ. Γεροβασίλη υπενθυμίζοντας ότι 7.800 οργανικές θέσεις κατήργησε σε μία νύχτα ο Κυρ. Μητσοτάκης όπως και τη Δημοτική Αστυνομία όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Το 90% από αυτές τις 7.800 θέσεις έχει καλυφθεί.

"Δεν θα κρύψουμε ποτέ τα φαινόμενα της παραβατικότητας των αστυνομικών" υπογράμμισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε αξιόλογους αστυνομικούς που με αυτοθυσία υπηρετούν τον πολίτη.

Κατ. Μπρ.-av gi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: