ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Πονηρούλης βάτραχος στον... βάλτο Βασιλόπουλου

Ένας βάτραχος που παρεισέφρυσε σε συσκευασία λαχανικών του σούπερ μάρκετ  Βασιλόπουλου ήρθε να ταράξει και πάλι τα νερά του βάλτου, στο χώρο των πολυκαταστημάτων ειδών διατροφής. Η συσκευασία που είχε λήξη από τον παρελθόντα Σεπτέμβριο, αποκάλυψε την ελλιπή προστασία του καταναλωτή, από την εταιρεία, αλλά και την αδιαφορία του παραγωγού-προμηθευτή.
 
Μετά τον χαμό που ακολούθησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το πως βρέθηκε ένας βάτραχος και ζωντανός πέρασε  αλώβητος από την... κρίση των αξιολογητών της διαδικασίας η εταιρεία ΑΒ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, εκφράζοντας την έκπληξή της κια αναφέροντας τα παρακάτω:

«Το θέμα που αφορά τη σαλάτα ΑΒ μέσα στην οποία βρέθηκε ζωντανό βατραχάκι, είναι ένα γεγονός που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, κυρίως λόγω της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που ακολουθούνται.

Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε είμαστε σε συνεχή επαφή με τον προμηθευτή μας, ο οποίος διερευνά το θέμα από την πλευρά του και έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον».

Με βάτραχο ίσως, με άλλο αμφίβιο όμως;

Δεν υπάρχουν σχόλια: