ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Οι Πράσινοι 2ο κόμμα στη Γερμανία, λαβωμένη η Δεξιά

 
Τα πρώτα ελπιδοφόρα νέα από την Γερμανία δίνουν τα εξιπόλς, στο κρατίδιο της Βαυαρίας. Σύμφωνα με αυτά και εφόσον επιβεβαιωθούν από τα επίσημα αποτελέσματα της καταμέτρησης  η Δεξιάς βυθίζεται, Σοσιαλδημοκράτες χάνουν τη μισή δύναμή τους, οι πράσινοι και οι Αριστεροί διπλασιάζονται, αλλά το αριστερό  Die linke δεν εισέρχεται στη Βουλή και οι νεοφασίστες κάνουν δυνατό κοινοβουλευτικό ξεκίνημα!


Ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής Δημ. Παπαδημούλης, έγραψε σχετικά:



Οι Πράσινοι ο μεγάλος νικητής των εκλογών στη Βαυαρία. Μεγάλες απώλειες για τους Χριστιανοκοινωνιστές συμμάχους της Μέρκελ, και επίσης μεγάλες απώλειες για τους σοσιαλιστές. H Die Linke, παρότι αυξάνει τα ποσοστά της, παραμένει εκτός Βουλής.



Ο δημοτικός σύμβουλος της Πάτρας Ηλίας Γρηγόρης από την παράταξη ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, να τι έγραψε την προσωπική του σελίδα στο fb:



ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!O πολιτικος σεισμος στη Βαυαρια, ειναι γεγονος!.. Συμφωνα με το πρωτο exit-poll, Η Δεξια στο 35% απο 48%, Οι Πρασινοι εκτοξευονται στη δευτερη θεση με 18% απο 9%, τριτη δυναμη οι Νεο-φασιστες στο 12% απο 0%, τεταρτη δυναμη οι Ελευθεροι στο 11% απο 9%, πεμπτη δυναμη οι Σοσιαλδημοκρατες(πασοκοποιουνται πληρως) με 10%! απο 21%....Οι τελευταιες εκλογες εγιναν το 2014.........KAI BEBAIA...η δικη μας Αριστερα στο 4% απο 2,5%.....Συντροφοι της Αριστερας,, οφειλουμε να επαναπροσδιορισουμε τον ρολο μας......ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ...Η Βαυαρια εχει 13 εκατομμυρια πληθυσμο και αποτελει το 20% του γερμανικου ΑΕΠ...Ειναι το πλουσιοτερο κρατιδιο της Γερμανιας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: