ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Τσολακίδου στα Καλάβρυτα

Την κ. Τσολακίδου συνόδευε ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας κ. Θεοδωρίδης.
 
Σε μια εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόληςΣτα Καλάβρυτα βρέθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, η 3 φορές Πρωταθλήτρια Σταυρούλα Τσολακίδου προσκεκλημένη του Σκακιστικού Καλαβρύτων (ΣΕΠΟΚΕ) σε μια εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων.

Την κ. Τσολακίδου συνόδευε ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας κ. Θεοδωρίδης.
 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα μεγάλα επιτεύγματα της κ. Τσολακίδου, τόσο μέσω βίντεο όσο και με την παρουσίαση του Προέδρου του ΣΕΠΟΚΕ κ. Νίκου Ραζή  και ακολούθησαν οι βραβεύσεις από τον ΣΕΠΟΚΕ τόσο στην κ. Τσολακίδου όσο και στην ομάδα που ανήκει η αθλήτρια τον Σκακιστικό Καβάλας.

Τις βραβεύσεις έκανε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Ιωάννα Σφυρή και ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Λεωνίδας Βασιλόπουλος.


Παραβρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς που απήθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού Καλαβρύτων π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο τέως Δήμαρχος κ. Νικολάου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χρίστος Φωτεινόπουλος,  Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Σωτήριος Τσενές, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας"κ. Γεωργία Χασαποπούλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων κ. Χαρίλαος Ερμείδης, ο εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Νίκος Κυριαζής, σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΟΚΕ και φυσικά οι μικροί και μεγάλοι σκακιστές του ΣΕΠΟΚΕ που είχαν την μεγάλη ευκαιρία να παίξουν αντίπαλοι της παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.


Η κ. Τσολακίδου ακούραστη και ευχαρις, συνομίλησε με όλους, και φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά του Σκακιστικού Καλαβρύτων δίνοντας παράλληλα και χρήσιμες συμβουλές.

kalavrytanews
Δημοσίευση σχολίου