ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ζητάνε καπέλο 100 ευρώ το κεφάλι ιδιοκτήτες παιδικών σταθμών

Τα κοράκια των ιδιωτικών παιδικών σταθμών έκαναν κρα και όρμησαν εκμεταλλευόμενα την αδυναμία του συστήματος. Αυτή είναι η διαφορά με τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, που λειτουργούν χωρίς το κριτήριο της αρπαγής! Στη φωτογραφία ο δημοτικός παιδικός σταθμός Δεξαμενής Πάτρας.


Τουλγαρίδης: Καταγγελίες έφτασαν και στον Δήμο και έχουν διαβιβαστεί στην ΕΤΑΑ, προκειμένου να διερευνηθούν!


Το φαινόμενο του «καπέλου» της μαύρης αμοιβής, που εμφανίστηκε ευθείς ως καταργήθηκε το ΙΚΑ και επεβλήθη ο ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με τον οποίο έχουν δικαίωμα εξέτασης ασθενών του ΕΟΠΥΥ, από ιδιωτικό γιατρό, ισάξιον με αυτό των συναδέλφων τους στο Δημόσιο, έκανε την εμφάνισή του και στο χώρο των ιδιοκτητών παιδικών σταθμών. 

Επιπλέον χρήματα πέρα από το κονδύλι του Voucher του ΕΣΠΑ, ζητάνε ιδιοκτήτες παιδικών σταθμών στην Πάτρα για να δεχθούν παιδιά, γεγονός που οδηγεί γονείς είτε στην οργή είτε στην απόγνωση και παράλληλα καταδεικνύει το μέγεθος της αυθαιρεσίας που επικρατεί σε αυτό τον τόπο.

Όπως δηλώνει το tempo24.news ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων Θεόδωρος Τουλγαρίδης, στο Δήμο έφτασαν καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών παιδικών σταθμών πατώντας πάνω στην ανάγκη των γονιών  και εκμεταλλευόμενοι την κατάργηση της  δεσμευτικής τοποθέτησης των νηπίων σε σταθμούς από το ίδιο το πρόγραμμα, ζητάνε επιπλέον ποσά από τους γονείς συμπληρώνοντας τα ...κέρδη τους με ποσά που  ξεπερνούν τα 100 ευρώ ανά παιδί τo μήνα και βεβαίως είναι ...μαύρα.

 Με αυτό τον τρόπο το ελληνικό δαιμόνιο κάνει μπίζνα, το γεγονός ότι αν και πολλοί γονείς  είναι  δικαιούχοι Voucher, μένουν εκτός των παιδικών σταθμών. 

Μάλιστα για να εισπράττουν οι ιδιοκτήτες των σταθμών τα χρήματα πέρα απο αυτά που παίιρνουν από το Voucher του ΕΣΠΑ χωρίς να κινδυνεύουν με κυρώσεις, εμφανίζουν  σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες  δραστηριότητες που χρίζουν ω υποχρεωτικές και φέρονται ως μη  καλυπτόμενες από το πρόγραμμα.

Όπως λέει στο Tempo24 o κ. Toυλγαρίδης, οι καταγγελίες που έφτασαν στον Δήμο και οι οποίες αφορούσαν και... προκρατήσεις για παιδιά, πριν κινηθεί η απαραίτητη διαδικασία, έχουν διαβιβαστεί στην ΕΤΑΑ, προκειμένου να διερευνηθούν.

Υπήρξαν όπως λέει, ακόμη και περιπτώσεις γονέων σε απόγνωση που οδήγησαν τον δήμο να βάλει τα παιδιά τους σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, καθώς  ενώ είχαν όλα τα προσόντα, βρέθηκαν εκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: