ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Πιθανή κάθοδος Τσίπρα για τα εγκαίνια του Πολυώροφου


Μεθαύριο Τετάρτη 5.7.2017 και ώρα 11:30 πμ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου 7όροφου κτηρίου του Νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα, ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή μας αλλά και για την Κυβέρνηση που κατάφερε να συμβάλλει τα μέγιστα για την ολοκλήρωση του.

Στα εγκαίνια θα παραστατούν από την πλευρά της Κυβέρνησης, πιθανά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και σίγουρα ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.


Θα
υπάρχει ουσιαστική φυσική παρουσία εκ μέρους της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση των εγκαινίων, μπροστά από το χώρο του νέου κτηρίου, για να τονιστεί με το πιο δυνατό τρόπο η σημασία που έχει για τη πόλη της Πάτρας αυτό το έργο.


Στο μεταξύ ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ο Ιπποκράτης, απειλούσε με δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας, ότι το σωματείο έχει κηρύξει ανεπιθύμητο τον υπουργό, καθώς προχθές κατά την παρουσία του Πρωθυπουργού στο Υπ. Υγείας, ο Αλ. Τσίπρας απαντώντας εμμέσως στους συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ, που έκαναν διαδήλωση, στο μπαλκόνι του απέναντι κτιρίου της Ομοσποδίας ότι  μόνον τόσους μπορούν να κινητοποιήσουν εργατοπατέρες της!  

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων & συναφών επαγγελμάτων Πάτρας καλεί με ανακοίνωση της, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 5/7/2017 στις 11 το πρωί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» για τα ζητήματα της υγείας. Αφορμή όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΜ - Γραμματεία Αχαΐας, εργατικά και συνταξιουχικά σωματεία του νομού, καλούν τα μέλη τους να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας,  την Τετάρτη 5/7/2017 στις 11 το πρωί στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας για τα ζητήματα της υγείας. Αφορμή της κινητοποίησης, όπως προείπαμε, είναι η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού υγείας Π. Πολάκη. Δημοσίευση σχολίου