ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Αλ.Τσίπρας: Η ελληνική οικονομία διορθώνει τη θέση της




Με ατζέντα ΛΑΟΣ
Γεωργιάδη η ΝΔ!

Ο ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ», ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Με ατζέντα Γεωργιάδη – ΛΑΟΣ κινείται η ΝΔ και δημιουργεί τεχνητές εντάσεις στην κοινωνία, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το Eurogroup και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. «Αντιπολίτευση στην κυβέρνηση ναι. Αντιπολίτευση στο κυβερνών κόμμα ναι. 

Αντιπολίτευση απέναντι στα συμφέροντα της χώρας και της κοινωνίας, αντιπολίτευση απέναντι στην πατρίδα όχι. Και αν έχετε επιλέξει να το κάνετε δεν θα σας το επιτρέψουμε. Δεν θα σας επιτρέψουμε τα βάλετε τρικλοποδιά στην προσπάθεια της χώρας να βγει από την κρίση. Η ιστορία θα μας δικαιώσει παρά το κόστος και παρά το ότι παλεύουμε μόνοι μας. Εμείς θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

«Εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχετε προσανατολισμό και καθοδηγείστε από την ατζέντα Γεωργιάδη. Είναι μία ατζέντα εξαιρετικά αποτελεσματική για τον ΛΑΟΣ, αλλά όχι για μία παράταξη όπως ήταν η ΝΔ», ανέφερε ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση που ασκεί. «Μας χωρίζει πολιτική άβυσσος από το πρόγραμμα και την πολιτική σας. 

Ο λαός γνωρίζει ότι με το πρόγραμμα και τις θέσεις σας δεν μπορείτε να πείσετε κανέναν πέρα από τον σκληρό πυρήνα του κόμματός σας», επεσήμανε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «σας ξέρει καλά ο λαός. Σας ξέρει και σας έχει δοκιμάσει, άρα το να προσποιείστε το καινούργιο δεν γίνεται. Το μόνο που σας έχει μείνει είναι να επενδύετε στην τεχνητή πόλωση στις επιθέσεις σε υπουργούς και στην δημιουργία τεχνητών εντάσεων». 

Ο Αλ. Τσίπρας υπενθύμισε την στάση της ΝΔ με τους συνδικαλιστές της για τα απορρίμματα, την πρόκληση συγκέντρωσης αστυνομικών «ευελπιστώντας να μετατραπεί μία περιοχή της Αθήνας σε πεδίο μάχης» και τις καταγγελίες για τον Πάνο Καμμένο «παίζοντας το χιλιοπαιγμένο έργο των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη επειδή ο υπουργός Άμυνας παρότρυνε κάποιον να δώσει στη Δικαιοσύνη τα ονόματα εκείνων που εμπλέκονται στο μεγαλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: